2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست

سلام عزیزم. تاپیکاتون راجع به حرف نزدن پسرتون خوندم. منم پسرم ۳ سالشه فقط دده و ماما میگه دارم دیوونه میشم ازحرفای فامیل مردم که چرا حرف نمیزنه. بردمش دکتر گفتن اوتیسم خفیف داره فک کنم بیش فعالم باشه ‌نتونستم ببرمش گفتار درمانی. شما پسرتون میبرید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. تاپیکاتون راجع به حرف نزدن پسرتون خوندم. منم پسرم ۳ سالشه فقط دده و ماما میگه دارم دیوون ...

سلام عزیزم انشاالله که درست میشه ببین حتما باید ببری اصلا پشت گوش ننداز یک روزم ی روزه ...من پسرم بعد از ۶ ماه مداوم بردن تازه کلمه گفت!!! ومربیش ی بار میگه اوتیسم خفیف ی بار میگه تاخیر در هر صورت مهم نیست چه اتیسم چه تاخیر باید برن کاردرمانی و گفتاردرمانی اول پیش ی متخصص مغزو اعصاب ببر انشاالله که به زودی حرف میزنه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
کاش توی یک پیام رسان دیگه بتونیم با هم حرف بزنیم .از تجربه های هم استفاده کنیم

ببین اصلا هر بچه ای با بچه دیگه فرق داره فقط باید پیگیرش باشی و ببریش گفتار تا راه بیفته 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
سلام عزیزم انشاالله که درست میشه ببین حتما باید ببری اصلا پشت گوش ننداز یک روزم ی روزه ...من پسرم بع ...

خیلی ممنون از لطفتون 🌹 نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه ، باردار شدم هفته دیگه دخترم بدنیا میاد دیگه فک نکنم بتونم ببرمش کلاس. بهش ظلم کردم بمیرم براش. پارسال دوسالش بود بردمش فوق تخصص روانپزشک کودک و فوق تخصص مغز و اعصاب. یکیش گفت اوتیسمه اون یکی گفت بخاطره تنهایی بوده ببرش مهد. ولی من باردار شدم همه چی تعطیل شد. انشالله پسره شما خوب بشه کامل حرف بزنه. خیلی سخته بچت بزرگ بشه حرف نزنه آرزومه صبح بیدار میشم بهم بگه مامان. بیرون میرم بچه های کوچکتر از پسرم میبینم چقد قشنگ حرف میزنن دیونه میشم

خیلی ممنون از لطفتون 🌹 نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه ، باردار شدم هفته دیگه دخترم بدنیا میاد دی ...

عزیزم مبارک باشه بارداریت ولی جایی که من میرم خیلیا شرایط شما رو دارن و بچه هاشون میارن حتی ی سری سه تا بچه دارن و باز مداوم میان و میرن الان باید به پسرت کمک کنی زمانش بگذره دیگه هر کاری هم کنی بی فایده هست شما باید مادر هر دو تا شون باشی پسرت به کمک شما احتیاج داره پس همه تلاشت براش بکن 

عزیزم مبارک باشه بارداریت ولی جایی که من میرم خیلیا شرایط شما رو دارن و بچه هاشون میارن حتی ی سری سه ...

ممنونم عزیزم بابت دلگرمیت🌹❤️ منم باید همین کارو بکنم حتی شده دخترمم با خودم ببرم کلاس. پسرم خیلی باهوشه ولی قلبم آتیش میگیره که نمیتونه بهم بگه چی میخاد همه کاراشو با اشاره میگه. خودشم خسته شده. باید تلاشم بکنم تا سن طلاییش از دست نرفته

ممنونم عزیزم بابت دلگرمیت🌹❤️ منم باید همین کارو بکنم حتی شده دخترمم با خودم ببرم کلاس. پسرم خیلی با ...

سلامت باشی عزیزم ...اصلا ناامید نباش خدا خودش آفریده خودش هم کمکشون میکنه فقط حتما ببرش و پیگیری کن برا بچه ها هم سخته نمیتونن حرف بزنن اگر درک و دستورپذیریش خوب باشه با ماساژ فک و دهان انشاالله به حرف میفته 

سلامت باشی عزیزم ...اصلا ناامید نباش خدا خودش آفریده خودش هم کمکشون میکنه فقط حتما ببرش و پیگیری کن ...

آره دستور پذیریش خوبه خداروشکر. خدا بهم توان بده بتونم از پسش بربیام.چون از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم بدنم ناتوان شده

آره دستور پذیریش خوبه خداروشکر. خدا بهم توان بده بتونم از پسش بربیام.چون از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم ...

عزیزم توکل کن به خدا اولش خیلی سخته شاید همکاری نکنه ولی بیخیالش نشو فکر نکن داری الکی وقت هدر میدی این کار واقعا مثل ی درمان میمونه براش و ی مربی خوب براش انتخاب کن هم با تجربه باشه هم با حوصله پیش هر کسی نبرش

عزیزم توکل کن به خدا اولش خیلی سخته شاید همکاری نکنه ولی بیخیالش نشو فکر نکن داری الکی وقت هدر میدی ...

همکاری فک نکنم داشته باشه ولی قرص رسپریدون میخوره بهتر شده. تنها مشکلم بچه دوممه نمیدونم میتونم از پس هردوشون بربیام یانه. هنوز جای خوب واسش پیدا نکردم.گفتار درمان و کاردرمانی هرکدوم جلسه ای ۲۰۰ هزاره خدا کمک کنه بتونیم از پس هزینه هاش بربیایم

همکاری فک نکنم داشته باشه ولی قرص رسپریدون میخوره بهتر شده. تنها مشکلم بچه دوممه نمیدونم میتونم از پ ...

الان شده جلسه ای ۳۰۰ تا ۳۳۰ هم میگیرن عزیزم میدونم سخته ولی باور کن غیر ممکن نیست بچه دوم هم فعلا نوزاده با خودت ببر و بیارش یا اگر کسی هست مثلا باباش یا مامانت بزار پسرت رو ببرن و بیارن اما حتما هر طور هست ببر وگرنه پشیمون میشی و همیشه پیش خودت فکر میکنی کم گزاشتی براش منم ی مدت که باباش راضی به بردنش نبود همش گریه میکردم الان که میبرم پیش خودم میگم من میبرمش بقیش سپردم به خدا 

الان شده جلسه ای ۳۰۰ تا ۳۳۰ هم میگیرن عزیزم میدونم سخته ولی باور کن غیر ممکن نیست بچه دوم هم فعلا نو ...

خیلی ممنون عزیزم حرفات امیدوار کننده هستن. چاره ای ندارم باید کمر همت ببندم درمانش کنم ماهه دیگه ۳ سالش تموم میشه همه فامیل میگن هنوز حرف نمیزنه پوشکش میکنی. حرفاشون آتیشم میزنه. مامانم گفت دخترتو بزار پیش من نبرش گناه داره نوزاده. تا بتونم راحت‌تر پسرم ببرم کلاساش. فقط چرا فکری نمیکنن چرا انقد هزینه هاش گرونه

خیلی ممنون عزیزم حرفات امیدوار کننده هستن. چاره ای ندارم باید کمر همت ببندم درمانش کنم ماهه دیگه ۳ س ...

آره بخدا خیلی گرونه من تا حالا واقعا خدا کمکم کرده تونستیم  هرینه هاش رو بدیم با قرعه کشی و کمک خونواده ها ولی واقعا زمان یه عقب برمی‌گشت دو سالگی میبردمش خیلی راضی بودم پسر من واقعا صفر بود الان اگر وارد چهار سالگی میشه باید کم کم باهاش کار کنی از پوشک بگیریش چون دیگه خودشم اذیت میشه به حرف کسی اعتنا نکن تو فقط پیگیر کارای پسرت باش حتما گفتار و کاردرمانی رو ببر 

آره بخدا خیلی گرونه من تا حالا واقعا خدا کمکم کرده تونستیم  هرینه هاش رو بدیم با قرعه کشی و کمک ...

انشالله بچه هامون بتونن قشنگ حرف بزنن مستقل باشن تو کاراشون هیچی نمیخایم. هزینه هاشم خدا بزرگه میرسونه. من دوسالگی بردم دکتر مشکلش فهمیدم ولی بعده ۲ ماه باردار شدم دیگه نتونستم کاری بکنم. الان پسرتون کلاس میره کلمه یا جمله یاد گرفته چقد تغییر کرده؟