2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
تجربه ی خودم اینه کاردرمانی ذهنی و حرکتی هم زمان ببر. تاثیرش رو روی حرف زدنش هم می بینی. من از وقتی ...

من همزمان میبردم ولی الان میگن دیگه احتیاج نداره فقط گفتار بیار و روانشناسی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پسرت کلمه میگه؟

آره کلمه میگه جمله دو کلمه ای هم گاهی میگه ولی سوال ازش بپرسم جواب نمیده مگر اینکه از قبل بهش گفته باشم یا بگم اینطور بگو تا بگه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
شما بردی روانپزشک چه دارویی داد؟  منم دخترمو بردم چند هفته پیش

ریسپریدون داد و ویتامین من ریسپیریدون دادم شب ادراری گرفت و اینکه پسر من تو کلاس همکاری میکنه و بچه ی غیرقابل کنترلی نیست من فقط ویتامین میدم

تاخیر در تکلم دارن  منم همین بودم  کلاس اول درست میشه

میشه بیشتر برام بگی کای کلمه گفتی که جمله گفتی؟حست اون روزا چطور بود؟

آره کلمه میگه جمله دو کلمه ای هم گاهی میگه ولی سوال ازش بپرسم جواب نمیده مگر اینکه از قبل بهش گفته ب ...

ای جانم عزیزم پسر شما هم مثل منن مادر منم میگن خیلی نگران بودن مثل شما میبرن یه دکتر 

دکتر بهشون میگه ک اگر بچتون مشکل داشت و دور از جون لال بود اصلا نمیتونست همین کلمرو هم بگه 

و در اخر زبون منو با تخم کفتر باز کردن 

ای جانم عزیزم پسر شما هم مثل منن مادر منم میگن خیلی نگران بودن مثل شما میبرن یه دکتر  دکتر بهش ...

مادرشوهرم دقیقا مثل مامان شما میگه بهم که بچه لال نیست کلام داره ولی خیلی عقبه من خیلی بهش تخم کبوتر دادم خییییلییییی زیاد!!!! هنوزم بهش تخم کفتر ت بلدرچین گنجشک اوووووه هر چی فکر کنی دادمش کاش زودتر به حرف بیاد خیلی وقته آرامش ندارم 

مادرشوهرم دقیقا مثل مامان شما میگه بهم که بچه لال نیست کلام داره ولی خیلی عقبه من خیلی بهش تخم کبوتر ...

عزیزم اره گلم نگرانی به خودت و بچت راه نده عزیزم 

منم دقیقا همینطوری بودم تخم کفترو خام دادین؟

عزیزم اره گلم نگرانی به خودت و بچت راه نده عزیزم  منم دقیقا همینطوری بودم تخم کفترو خام دادین؟

ن آب‌پز میکنم بهش میدم آخه خام که نمیخوره چطوری بهش بدم؟!

ن آب‌پز میکنم بهش میدم آخه خام که نمیخوره چطوری بهش بدم؟!

اگر اشتباه نکنم به من خام دادن تا زبونم باز شده گلم فردا انشاا..از مادرم میپرسم 

اصلا نگران نباش گلم من یه نمونه که دیر زبونم باز شده چیزی نیست که ماها فقط زبونمون نسبت به بقیه دیر باز شده البته من ۹ ماهگی راه میرفتم یعنی زود راه افتادم اما زبونم دیر باز شده و منم دقیقا کلمه میگفتم و منظورمو با ایما اشاره میرسوندم

برادر من ۴ سال و خرده ای بود که به حرف اومد اما یهو دیگه همه چی میگفت 

کوچیکتر بود دکتر بردیمش گفته بود واسه پسر تا ۵ سالگی هم طبیعیه بعدس اگه حرف نزد ببریدش گفتار درمانی

پسر من یکسال و نه ماهه هست بچه های همسنش تو فامیل مث بلبل حرف میزنن بچه من هیچی مقایسه میکنم مایه غص ...

وای منم اینجوری بودم.چه شبایی که تا صبح اشک نریختم...ولی شما بچه ات کوچیکه حالا.بازم ببر دکتر خیالت راحت شه.خودتم بهتر از هرکسی میتونی بفهمی که بچه ات مشکلی داره خدایی نکرده یا نه.ایشا...به زودی زوووووود حرف میزنه