2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
چی نذر کنم براش؟

نذر اب بکن تو روز عاشورا

۴۰ روزم زیارت عاشورا بخون

امام حسین دست رد ب سینت نمیزنه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کلمه میگه جمله هم دو کلمه ای میگه اما اصلا مثل همسن های خودش نیست مثل ی بچع دوساله هست یعنی ممکن ...

تاخیر در تکلم دارن 

منم همین بودم 

کلاس اول درست میشه 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
چرا کلمه میگه جمله هم دو کلمه ای میگه اما اصلا مثل همسن های خودش نیست مثل ی بچع دوساله هست یعنی ممکن ...

نه عزیزم بچه های الان کلا دیر به حرف میان

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها
شما بردی روانپزشک چه دارویی داد؟  منم دخترمو بردم چند هفته پیش

چرا باید بره پیش رواپزشک؟

مگه فرزندشون روانیه؟ یا اختلال داره یا آتیسم دارن؟

فقط تاخیر در کلام هست که کلاس اول بره با حروف اشنا بشه خوب میشه 

لطفا نه فقط شما منظورم همه کسانی که در این امر اشنایی ندارن  نظر نامربوط ندن 

چراکه استرس مادر هم بالا میره هم ممکنه بخاطر حرف های نسنجیده کودک دچار مشکل بشه

پسر من سه سالگی کلمه گفت الان نزدیک هفت سالشه تازه چند جمله ای میگه برای پسرت تلویزیون و گوشی بازی را قطع کن خیلی موثره دارو چی بهش میدی؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
چرا باید بره پیش رواپزشک؟ مگه فرزندشون روانیه؟ یا اختلال داره یا آتیسم دارن؟ فقط تاخیر در کلام هست ...

حرف دوستمون درسته پسر من بعد از مراجعه به روانپزشک و مصرف دارو حرف زد

حرف دوستمون درسته پسر من بعد از مراجعه به روانپزشک و مصرف دارو حرف زد

اقا چندساله دارم در همین حیطه کار میکنم 

اگر مشکلی باشه گفتار درمان حل میکنه نه دارو 

چرا بچه هاتونو با دارو بزرگ میکنید 

الان دختر ۱۳ ساله رو از ۴ و ۳سالگی قرص اعصاب دادن 

به هوای اتیسم و پیش فعالی 

الان معدش مشکل پیدا کرده بستری تیمارستان شده 

این بچه هم کاشف ب عمل اومده سالم بوده فقط چون بازی کودکانه میکرده و شیطنت مثل بقیه بچه ها که نشان از سلامتیشون هست  دارو میدادن که بشینه و الان بیا ببین وضعشو 

پسر من سه سالگی کلمه گفت الان نزدیک هفت سالشه تازه چند جمله ای میگه برای پسرت تلویزیون و گوشی بازی ر ...

چرا اخه؟ 

بهترین روش اینکه زیاد با فرزندشون صحبت کنند 

زیاد حرف بکشن و تبادل نظر داشته باشن 

تجربه ی خودم اینه کاردرمانی ذهنی و حرکتی هم زمان ببر. تاثیرش رو روی حرف زدنش هم می بینی.

من از وقتی پسرمو بردم کار درمانی هم ذهنی و هم حرکتی گفتارش خیلی خیلی تغییر کرد. در طول هفت ماه از تک کلمه رسیده به جمله های شش کلمه ای.

البته گفتار درمانی رو زودتر شروع کردم . حدود یکسال پیش شروع کردم.

اما اگه تجربه الان رو داشتم اول کار درمانی رو شروع میکردم.

اینم بگم پسرم از نظر حرکتی هیچ مشکل یا تاخیری نداشت. 

فقط چیزایی مثل بپر بپر و رکاب زدن و این چیزا رو کاردرمانی حرکتی باهاش کار کرد و عجیب روی درک و ذهنش و کلامش تاثیر مثبت گذاشت.

اقا چندساله دارم در همین حیطه کار میکنم  اگر مشکلی باشه گفتار درمان حل میکنه نه دارو  چر ...

دارو فقط دوسال دادم بعدش قطع کردم درسته دارو ضرر داره ولی گاهی دارو ندادن ضرر بیشتری داره من پسرم فقط با قرص ریسپریدون آرام شد و تونست حرف بزنه چون بیشفعالی شدید داشت خب اگه دارو نمیدادم خدایی نکرده هیچوقت حرف زدن را شروع نمیکرد چون بیشفعالی اجازه تمرکز بهش نمیداد

چرا اخه؟   بهترین روش اینکه زیاد با فرزندشون صحبت کنند  زیاد حرف بکشن و تبادل نظر د ...

پسر من تاخیر کلامش بخاطر بیشفعالی و فضای دیجیتال بود

من خودم ۵ سالگی حرف زدم

عزیزم میشه بگی یادت هست حست چی بود اونموقع؟! من خیلی برا پسرم ناراحتم هر شب و هرشب از خدا میخام از عمر من کم کنه کلام پسرم باز بشه بریدم دیگه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤