2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
انشالله بچه هامون بتونن قشنگ حرف بزنن مستقل باشن تو کاراشون هیچی نمیخایم. هزینه هاشم خدا بزرگه میرسو ...

ببین کلاس بردن صبر و حوصله زیاد میخاد فکر نکن الان شما دو ماه ببری پسرت از این رو به اون رو میشه ولی واقعا بعد از شش هفت ماه پیشرفتش رو حس میکنی چون هم درک میره بالا هم گفتار فقط تحقیق کن ی مربی خوب ببرش پسر من اصلا کلام نداشت فقط اواسازی داشت الان بعد از یکسال جمله میگه دستشویی رو نمیگفت الان میگه کلا خیلی بهتر شده ولی خب از هم سن های خودش عقبه ولی همه تلاشمو میکنم براش توکل بخدا 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ببین کلاس بردن صبر و حوصله زیاد میخاد فکر نکن الان شما دو ماه ببری پسرت از این رو به اون رو میشه ولی ...

چقد خوب پیشرفت کرده. خدا واستون حفظش کنه. آره پسر منم حالا حالاها کار داره اینم فقط با اشاره بهم میفهمونه چی میخاد.تازه یاد گرفته دستشویی میکنه به پوشکش اشاره میکنه که دستشویی کردم. دختر خواهرم یکسال از پسرم بزرگتره ناشنوا بدنیا اومد از شانس بد من تنها بچه همسن خودشه تو خانواده که باهاش بازی میکنه اونم اصلا حرف نمیزنه. هممون ناراحت اون بودیم که پسر منم اینجوری شد ضربه بدی بهمون زدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد خوب پیشرفت کرده. خدا واستون حفظش کنه. آره پسر منم حالا حالاها کار داره اینم فقط با اشاره بهم میف ...

سلامت باشی عزیزم ...مطمئن باش شما هم مرتب ببری ک تمرینات رو تو خونه باهاش انجام بدی پیشرفتش رو میبینی ...برا بچه خواهرتون هم خیلیا میان که عمل کردن یا سمعک های پیشرفته گزاشتن میان گفتاردرمانی و کامل هم حرف میزنن ....بچه های ما احتیاج به کمک دارن انشاالله موفق باشی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پسر من سه سالگی کلمه گفت الان نزدیک هفت سالشه تازه چند جمله ای میگه برای پسرت تلویزیون و گوشی بازی ر ...

رفت پیش دبستانی؟ 

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
حرف دوستمون درسته پسر من بعد از مراجعه به روانپزشک و مصرف دارو حرف زد

چه دارویی هایی داد؟ بعد چند وقت صحبت کرد؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
اینا رو دارم میبرم همه رو

شما بچتون تی وی میبینه؟میگم روش والا موسیویو انجام دادی؟؟؟خود کاردرمانی باعث استرس  بچس

خدایا شکرت دختری سالم وزیبا بهم هدیه دادی قسمت همه منتظرا امین 😍
شما بچتون تی وی میبینه؟میگم روش والا موسیویو انجام دادی؟؟؟خود کاردرمانی باعث استرس بچس

بله ۶ ماه با روش ایشون رفتم ولی برا من بی نتیجه بود اما با کاردرمانی و گفتاردرمانی الان بعد از یکسال خداروشکر پسرم جمله میگه البته هنوزم خیلی گفتارش کار داره ولی بازم شکر پسر من یک کلمه هم نمیگفت صفر بود 

بله ۶ ماه با روش ایشون رفتم ولی برا من بی نتیجه بود اما با کاردرمانی و گفتاردرمانی الان بعد از یکسال ...

درک بچتون خوب شد؟؟منم این مشگلو دارم نمیدونم چه کنم..چی براتون تاثیر داشته؟دستور پذیر بود؟یا با کلاس خوب شد؟

بله ۶ ماه با روش ایشون رفتم ولی برا من بی نتیجه بود اما با کاردرمانی و گفتاردرمانی الان بعد از یکسال ...

بعد شش ماه با روشش رفی یعنی فقط قطع دیجیتال داشتی؟۶ نا کلاسو رها کردی؟اخه ایشون میگن کلاس بیشتر بچرو استرسی میکنه اگرم بهبودی بیاد مثل ربات میشه بچه 

بعد شش ماه با روشش رفی یعنی فقط قطع دیجیتال داشتی؟۶ نا کلاسو رها کردی؟اخه ایشون میگن کلاس بیشتر بچرو ...

اول با روش ایشون رفتم جلو اصلا قبلش هنوز کلاس نبرده بودمش بعد از شش ماه دیدم اصلا تاثیری نداره تازه هر روز هن میبردمش پارک یا قاطی بچه ها میبردم اصلا فایده نداشت توجهش به محیط کم بود البته الانم من تلویزیون رو خیلی کن کردم تقریبا صفر کردمش اما پسر من فقط با کلاس رفتن پیشرفت کرد 

درک بچتون خوب شد؟؟منم این مشگلو دارم نمیدونم چه کنم..چی براتون تاثیر داشته؟دستور پذیر بود؟یا با کلاس ...

بله درکش خیلی بالا رفت اما هنوز نسبت به سنش عقب هست اما روز به روز بهتر میشه کلی چیز یاد گرفته اونقدر درکش کم بود که اصلا هیچ کلامی نداشت تازه بعد از ۶ ماه مداوم کلاس بردن کلمه گفت 

بعد شش ماه با روشش رفی یعنی فقط قطع دیجیتال داشتی؟۶ نا کلاسو رها کردی؟اخه ایشون میگن کلاس بیشتر بچرو ...

عزیزم بچه رو باید رسیدگی کنی ببرش دکتر این خانوم موسوی حرفش اینه که شما مشکل بچه رو قبول کنی و اصلا بهش گیر ندی و بزاریش به حال خودش باشه فقط میگه دیجیتال رو قطع کن به عقل خودت رجوع کن به نظرت این روش رو بچت جواب میده! بچه وقتی از محیط نمیفهمه یاد نمیگیره پس باید به هر روشی نزاری عقب بیفته اگر کلام نداره یا درکش کمه حتما پیگیرش باش

عزیزم بچه رو باید رسیدگی کنی ببرش دکتر این خانوم موسوی حرفش اینه که شما مشکل بچه رو قبول کنی و اصلا ...

الان شما هم کار درمانی هم گفتار با هم میبری؟البته که خیلیا با همون روش جواب گرفتن و البته زمان بره ....چون خود کلاس گفتار و کار استرس اوره برا بچه ...منم موندم چه کنم چون شهرم امکاناتم نداره انلاینم میشه این کلاسارو اوکی کرد؟