2777
2789
ای وااای خیلی بالاست. منم فردیس رو زیر رو رو کردم تهیه بالای سیصد بود، برای تو خونگی خیلی بالاست. ال ...

نه بیرونی این قیمت خریدم 

کوچیک بود فقط دانالو و تیک تاک میگرفتم عالی بود الان یه نغازه نزدیکمونه از اونجا میخرم دستی ۲۵۰،سرهمی هم خونکی از عبدل ایاد میگیرم ترک ۲۴۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه مدل خریدم پارسال تو حراجی ۹۰ تومنی هم خریدم ۳۵۰ تومنی برا بیرون هم خریدم

شوهر من فقط نخی رو قبول داره. اصلا نمیزاره جنس مواد دار بگیرم. حالا که خواهرشوهرم اکوکالا رو راه انداخته خوبه، ازش میخرم. ولی واقعااا لباس از مغازه دار نمیشه خرید. خیللی روی لباس میکشن

نه بیرونی این قیمت خریدم  کوچیک بود فقط دانالو و تیک تاک میگرفتم عالی بود الان یه نغازه نزدیکم ...

دانالو دیگه برند شده، لباسش رو تو جعبه میزاره، هزینه همه رو باهات حساب میکنه.. اقواممون برای پسرم سویی شرت و شلوارش رو کادو داد . دیدم جتثنسش فرقی با بقیه جاها نداره. فقط گرونه

2805
نه بیرونی این قیمت خریدم  کوچیک بود فقط دانالو و تیک تاک میگرفتم عالی بود الان یه نغازه نزدیکم ...

الان لباسای خواهرشوهرم تو سایت اکوکالا، زیر دویست هست. یک دست از مدل کارترز گرفتم، فوق العادست. پنبه هست و بقول اونایی که برند می‌خرن با بزرگ شدن بچه بزرگ میشه

میشه به منم معرفی کنید؟ دختر داییم ۶ ماهی هست متولد شدن منم اصلاا اطلاع نداشتم نمیدونم از کجا باید خ ...

قبلا از پیجای اینستا خرید میکردم، الان که اینستا ندارم بیشتر از این سایت ها خرید میکنم

کوکالو استور

کی کیدز

بی بی شیک شاپ

بی‌بی الای

بی بی هدی

چند تا هم جدید بهم معرفی کردن که هنوز خودم ازشون خرید نکردم

قبلا از پیجای اینستا خرید میکردم، الان که اینستا ندارم بیشتر از این سایت ها خرید میکنم کوکالو ...

مرسی از کمکتون مامان خانومِ مهربون😍❣️

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙