kolika مدیر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1193 عنوان رتبه افتضاح:) | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست یسوال الان رتبم بالای سی هزار شاید بیشتر ولی تراز باشه هفت هشت هزار خورده ای بنظرتون رتبم چند میشه؟ اون موقع میتونم مجاز شم؟دوست دارم رشته امور تربیتی دانشگاه فرهنگیان قبول شم اگه علوم تربیتی هم جز دانشگاه فرهنگیان هست که چه بهتر... کسی میدونه؟ 1403/02/24 | 22:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oookioiojhjvcxxzs عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 8413 بیین نهایی هارو جدی بگیر نمیدونی چقدررر تاثیرش زیاده یهو تراز و همه چیت زیرو رو میشه
oookioiojhjvcxxzs عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 8413 ثبت نام نکردم :) حوصله ندارم دوبار بدم کنکور اصلی اصلا تیره چرا خودتو انقدر زود میبازی🥲
kolika مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1193 اگه تراز بین ۷ ۸ هزار باشه رتبه حدودا ۱۰۰۰۰ و شاید پایین بشه بله به احتمال قوی دعوت به فرهنگیان بشید یعنی معدلم حدودا هیجده ب بالا... سعی خودمو میکنم بنظرت رشته امور تربیتی خیلی باید رتبت خوب باشه؛)؟
kolika مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1193 بیین نهایی هارو جدی بگیر نمیدونی چقدررر تاثیرش زیاده یهو تراز و همه چیت زیرو رو میشه مطمئن نیستم فقط کاش امور تربیتی قبول شم:)
kolika مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1193 عزیزم بزار نتایج بیاد، بعدش با توجه به اون یه انتخابی میکنی دیگه از الان چرا خودتو اذیت میکنی؟ درک م ... باشه ممنون 🌻
آنجلیا_جولی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1013 یعنی معدلم حدودا هیجده ب بالا... سعی خودمو میکنم بنظرت رشته امور تربیتی خیلی باید رتبت خوب باشه؛)؟ واسه فرهنگیان دوستای من با رتبه ی ۷۰۰۰ ، ۸۰۰۰ هم دعوت شدن دعوت به مصاحبه ربطی به معدلتون نداره 🇵🇸❤🇮🇷 دختر ترک🤞
kolika مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1193 واسه فرهنگیان دوستای من با رتبه ی ۷۰۰۰ ، ۸۰۰۰ هم دعوت شدن دعوت به مصاحبه ربطی به معدلتون ندار ... عیبابا 🙂
kolika مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1193 واسه فرهنگیان دوستای من با رتبه ی ۷۰۰۰ ، ۸۰۰۰ هم دعوت شدن دعوت به مصاحبه ربطی به معدلتون ندار ... الان تکلیف من چیه؟به من بگید من هنوز راهی دارم برای دعوت به مصاحبه فرهنگیان با اینکه رتبم خوب نیست:)؟
آنجلیا_جولی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 1013 الان تکلیف من چیه؟ به من بگید من هنوز راهی دارم برای دعوت به مصاحبه فرهنگیان با اینکه رتبم خوب نیست ... دوست گلم اونیکه ترازش ۷ ۸ هزار میشه رتبه ۳۰۰۰۰ نمیشه خوبدرضمن اوناییکه تراز کنکور اردیبهشت بالای ۶۰۰۰ باشه مجاز به انتخاب رشته هستن ولی دعوت به مصاحبه بستگی به بچه های شهرتون داره 🇵🇸❤🇮🇷 دختر ترک🤞
kolika مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1193 دوست گلم اونیکه ترازش ۷ ۸ هزار میشه رتبه ۳۰۰۰۰ نمیشه خوب درضمن اوناییکه تراز کنکور اردیبهشت بالای ۶ ... ممنون:)
morticia عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 1238 باشه ممنون 🌻 لطفا خودتو اذیت نکن روحتو ازار نده با ارامش پیش برو فقط بشین نهاییا رو بخون کنکور نوبت دوم هم هستش(تیر)نا امید هم نباش خدا گر ز حکمت ببند دری ز رحمت گشاید دره دیگری🥹✨️ پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍