2777
2789

تو موسسه نه ولی خودم پرستار شدم از سر ناچاری و واقعا دیگه نمیکشم 

خصوصا اینکه اطرافیان این کارو خوب نمیدونن و حتی مادرم بهم تیکه میندازه 

جسمی و روحی دارم له میشم ولی مجبورم ادامه بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو موسسه نه ولی خودم پرستار شدم از سر ناچاری و واقعا دیگه نمیکشم  خصوصا اینکه اطرافیان این کار ...

الهی عزیزمم

ببین‌نمیدونما ولی فک‌کتم این پرستار خصوصی ها که میرن خونه طرف درامدشون بیشتره 

♥️♥️

اره

اگه کارت خوب باشه و راضی باشن نگه میدارن و خوب حقوق میدن چون پرستار خوب کم هست هر کی یه ایرادی داره ببخشید اینو میگم ولی پرستارا که میرن برایدپرستاری در منزل از هرفرهنگی تو جامعه هستن که شاید دلچسب خیلی ها نباشه اگه کاری باشی و ساده و اهل اسراف نباشی اهل قرو فر نباشی جا تو باز میکنی تو کار 

چرا سخته شغلش ؟ چه کارایی باید بکنی ؟

والا من پرستار کودک شدم طرف سرم کلاه گذاشت انگار

رو حساب یه بچه 4 ساله نرمال رفتم ولی بچه نه حرف بلده بزنه نه هیچی فقط جیغ میکشه تا منظورشو برسونه واقعا روحیه اشو دیگه ندارم 

به نظرم خیلی مهمه قبلش به آدم دروغ نگن آدم بدونه قراره چیکار کنه یا با کی و چی طرفه 

ولی خب هم مشکل مالی دارم هم نمیخوام به خونواده فشار بیارم و هم اینکه مشکل کمر دارم نتونستم برم کارمندی

اگه کارت خوب باشه و راضی باشن نگه میدارن و خوب حقوق میدن چون پرستار خوب کم هست هر کی یه ایرادی داره ...

نه عزیزم‌من میخوام تو‌خود موسسه کار کنم‌مرکز‌تماس

♥️♥️

نه عزیزم‌من میخوام تو‌خود موسسه کار کنم‌مرکز‌تماس

این بهتره به نظر من

خود پرستاری رو نرو اصلا خوب نیست همش ازت طلبکارن 

وجهه خوبی ام نداره انگار

من حتی مادر خودم بهم تیکه میندازه بعضی شبا گریه میکنم میخوابم