2777
2789
عنوان

شوهرم گفت نمیشه بچه رو سقط کنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 37 پست

بیخیال بابا اتفاقا دوتا دختر عالیه دختر بزرگ من ۶ سالش بود دومی ناخواسته شد انگار دنیا رو بهش دادن همیشه بهش میگم آبجیت هدیه خدا به تویه اگه به من بود دیگه بچه نمیاوردم؛ نمیشه دستگاهو درآورد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😔چقدر ناراحت کننده بوده حرفش ... ب این فکر کن ک خدا ی موهبت الهی گذاشته تو دلت چ خواسته چ ناخواسته مگ فرقی داره؟مهم تویی ک دیده شدی توسط خدا ،حالا مایی ک خواسته هم برامون اجابت نمیکنه چی بگیم ؟منی ک در انتظارم سه ساله  و خدا برام نمیخواد  چی ؟خداوکیلی قدر بدون لحظه هاتو همش شکر کن فقط همین 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
ولش کن خون به مغزش نرسیده بعداخودش ازحرفش پشیمون میشه منم شوهرم دومی روخیلی پسرمیخواس الان یه ذوقی م ...

اینم خییییلی رو دخترمون حساسه و دوسش داره ولی دوسداشت دومی پسر باشه البته هنوزم جنسیتش معلوم نیس

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بیخیال بابا اتفاقا دوتا دختر عالیه دختر بزرگ من ۶ سالش بود دومی ناخواسته شد انگار دنیا رو بهش دادن ه ...

ن‌نمیشه اخه پشت کیسه ی اب هس 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

ببخشید ولی خیلی احمقی که از همچین آدمی دوباره حامله شدی

این جمله رو بارها من تو این سایت دیدم. نمی دونم چند سالته ولی اینو یادت باشه مردها خیلی از اخلاقاشون بعد بارداری تغییر می کنه.  یک رویی بهت نشون می دن که به عمرت ندیدی.

در ضمن اگر دوباره بخونی می فهمی ایشون نوشتن با ایودی باردارشدن

اینم خییییلی رو دخترمون حساسه و دوسش داره ولی دوسداشت دومی پسر باشه البته هنوزم جنسیتش معلوم نیس

سخت نگیرکلابچه هاوقتی حضورفیزیکی ندارن خیلی نبایدانتظارداشته باشی وقتی بغلش کنه همه حس پدرانه دوباره به این یکی هم منتقل میشه

نمیدونم چی بگم من کلا با بچه دار شدن موافق نیستم به دلیل شرایط بد اقتصادی و نداشتن آزادی های اجتماع ...

دکتر میگه موقع زایمان درش میاریم . گفت یک حاملگی پر احتیاط هست و هیچ چیز قابل پیش بینی نیس توکل کردم ب خدا

نگران نباش موقع زایمان اونم در میارن..به این فکر کن دو تا دختر ،دوتا دوست،دوتا همدم داری..آینده رو ت ...

هنوز جنسیتش مشخص نیس گلم ولی اگرم دختر بشه من خوشحال میشم

میشه ازت یه  خواهش کنم ؟وقتی که نی نی خوشگلت به دنیا اومد و بزرگ شد هیچ وقت اجازه ندی شوهرت یا اطرافیان بهش بگن ناخواسته بودی و میخواستیم سقطت کنیم؟

خیلی تاثیر بدی می‌ذاره 

و اینکه هیچ وقت هیچ وقت حمایتت رو ازش نگیر حتی اگه همسرت خودشم تیکه تیکه کرده دور از جونش تو همیشه پناه اون بچه ها باش هیچ وقت اجازه نده حتی به این فکر کنن که اگر پسر بودن شاید آزادی یا امکانات بیشتری داشتن یا حتی محبت بیشتری بهشون میشد.

یه توصیه خواهرانه توی این 9 ماهی که فرصت داری کلی کتاب بخون و پادکست گوش کن در زمینه های فرزند پروری و فردی و...

از چیزای غمگین و منفی دوری کن مدیتیشن و یوگای بارداری انجام بده .

فیلمای کمدی و آهنگای شاد گوش کن حتی مایل بودی قرآن گوش کن و توی خونه پخش کن ، اگر آدم مذهبی هستی ذکر و عبادتت رو زیاد کن توی بارداری .

کآرایی که حال دل خودت و بچه هات رو خوب می‌کنه توی این مدت انجام بده .

و باآرامش و منطقی با شوهرت درمورد بچه حرف بزن

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

شوهر‌منم‌سر‌دختر دومم‌میگفت‌دوس‌داشتم‌پسر‌باشه واقعا‌دلم‌شکست‌خیلی‌گریه‌کردم

منم دلم شکست . من راضیم ب هرچی خدا بده. البته هنوز بچه من جنسیتش مشخص نیس