2777
2789

خوب توت فرنگیارو میشوری

میریی تو آب نمک یه ده دیقه

بعد بازمیشوری میریزی تو قابلمه بهش شکر و آب میزنه و میزاری بپزه بعد ک خوب نرم شد و رنگش قرمز و غلیظ شد خاموشش کن

و بعدش ک سرد شد بهش یکمم گلاب بزن

بشدت خوشمزه میشه مرباهای من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دم هاشو بگیر و بذار توی آب خیس بخوره تا کاااملا تمیز بشه 

بعد لایه به لایه شکر بریز بذار تو یخچال ۲۴ ساعت بمونه و بذار روی گاز . با این روش بهترین شربت و مربا رو داری 

هر چی شکر بیشتر بریزی بیشتر آب میندازه 

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من

کلاهکشو جدا کن. بشورش. بریز تو ابکش. یه خورده ابش رفت.

یه مقدار بریز تو قابلمه روش شکر بریز. لایه لایه تا تموم بشن.

فشب تا صبح تو یخچال. قابلمه درب بسته باشه.

فردا بزارش رو حرارت متوسط. وقتی شروع کرد به جوشیدن یه مقدار کمترش کن.

هی کف میکنه اونا رو بگیر که شفاف بشه.

اگه توتات درشتن نصفشون کن. یه نیم ساعتی رو حرارت بجوشه کافیشه..

اگه توتات  ۱ کیلوعه

۸۰۰ گرم شکر میخوای

اگه میخوای شربت ازش دربیاری  ۱ کیلو شکر بریز.

اب اصلاااا نمیخواد.

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من اینجوری درست کردم عالی شده، اول میشورمشون ریز میکنم بعد روشو شکر میریزم تا کامل بپوشونه روشو بعد میزارم یخچال حدود ۴۸ ساعت بعدش آب میندازه یعالمه، بعد یمقدار دیگه بسته به نیازش شکر میریزم و میجوشونمش و چندقاشق هم ابلیمو میریزم، واس اینکه قوام شربت تست کنم یه قاشق برمیدترم میزارم یخچال اگه دلخواهم بود که گاز خاموش میکنم اگه نه دوباره شکر اضافه میکنم

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
خوب توت فرنگیارو میشوری میریی تو آب نمک یه ده دیقه بعد بازمیشوری میریزی تو قابلمه بهش شکر و آب میز ...

اب میریزی شما؟؟؟

من حتی یه قطره ام اب نمیریزم. خودش اب میندازه تو یخچال

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
آره یکم میزنم چشمی

جالب بود برام

فقط عزیزم زیاد آب نریز چون آب برای همه مرباها زیاد که بشه کپک می زنه 

زیاد نجوشون که توت فرنگی ها له شه 

یخورده گلاب ( سلیقه ای ) و آبلیمو برا اینکه شکرک نزنه بریز یک قاشق آبلیمو 

دیگه مقدار شکر هم بسته به توت فرنگیت مشخص میشه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم