2777
2789
عنوان

شبا کجایی ؟؟؟؟😆😆😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 90 پست
من بچه هام توق اتاق ما میخوابن من و شوهرم توی پزیرایی میخوابیم😐صبح که بیدار میشم میبینم اومدن جفتمو ...

آخی گوگولیا 😀😀

تنهاشون نزارین گناه دارن 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا چ فازتون غمه برین الان ب صورت مظلوم همسرنگا کنید بعد ی سیلی آبدار بهش بزنید فرار کنید اونم میگر ...

😂😂

خیلی دوس دارم به شوهرم سیلی بزنم 😢

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
آخه کو چیک هم نیست یکی 13 ساله یکی 10 ساله😂😂😂😂هر جا میخوابیم دنبالمون هستن

خدا نگهشون داره واستون 😊

پس برو بزن باور کن یه حالی میده وقتی میزنی😎

من میگم این دست مو نداره تو میگی بکن ؟؟😂😂

ای جانننم عزیزم    

تا دلي آتش نگيرد حرف جانسوزي نگويد ، شوهرم وضع ماليش خيلي توپه.  ولي چه فايده همه چي داره جز دل من ، كه پيشش نيست ديگه نابودم كرده ، منو كشته من الكي زنده ام ، شايد هر كي كه منو ببينه بگه خوشبحالش چه خوشبخته. ولي نميدونن كه من حسرت زندگي بعضيارو ميخورم.  

تيكرواسه تولد دخترمه ،من به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد   
تو زندگي واقعي كه محبتي از سمت شوهر نديدم  ، حداقل با روياهام خوشم

😯😯

ناراحت نباش 

من مجردی اتاق تنها به در بسته وگرنه خوابم نمیبرد

چه جالب 😀

من عمرا بتونم.

تا دلي آتش نگيرد حرف جانسوزي نگويد ، شوهرم وضع ماليش خيلي توپه.  ولي چه فايده همه چي داره جز دل ...

یه جورایی زندگیت شبیه منه،منم همسرم از نظر مالی هیچی کم نذاشته اما از نظر احساس و عاطفه واقعا کم گذاشته اما خودش میگه نه،منم خیلی ناراحتم