2777
2789
عنوان

شبا کجایی ؟؟؟؟😆😆😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 90 پست

من مجرد بودم همیشه بغل مامانم میخوابیدم تااشووووورر کنم 

انقدکه من دخترخوب بودم دخترخوب انقدرخوب نبود بوخداا😗

۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه کسی پیشم باشه اصلا خوابم نمیبره از ۳ سالگیم تنها میخوابم

جان من ؟؟؟😲😲

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

وای یعنی از دوسالگی تلاش کردن ولی نتونستن جدات کنن؟؟؟؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
باباتون کجا میخوابه؟؟؟

کنار ننم 😆😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
مامانم همینو میگه ولی من ولش نمی کنم 😂😂

خواهره منم همسن تو هست من مسخ ه ش میکنم میگم خرس گنده خجالت بکش از وقتی من عروسی کردم اون تنها شد بخاطد ایشون جا خو اب پدرو مادرم جدا شد

کنار ننم 😆😆

تو گوشت پنبه میذارن.چشماتم چشم بند میزنن؟😉

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

کیا شبا لنگ لگد میزنن من یه بار از خواب بلند شدم یه تیکه از موی مامانم تو دستم بود 😂😂

تو گوشت پنبه میذارن.چشماتم چشم بند میزنن؟😉

عه غیرتی میشم ها 😈😈

😂😂

من ی جورایی بدم میومد پیش مامان یا بابام بخابم.

حتی کنار آبجی و داداش و دوستامم نمیتونم بخابم.

فقط همسرمه ک از من فراریه😆😆😆 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من ی جورایی بدم میومد پیش مامان یا بابام بخابم. حتی کنار آبجی و داداش و دوستامم نمیتونم بخابم. فقط ...

مگه چکارش میکنی ؟؟؟😂😂