2777
2789
عنوان

شبا کجایی ؟؟؟؟😆😆😂😂

2053 بازدید | 90 پست

یکی بیاد بگه منم عین تو ام غصه نخور 😢

شمام پیش مامانتون میخوابین؟؟؟

یا جدا ؟؟؟

من پیش مامانم نخوابم خوابم نمی بره 😂😂

تازه یه بار تصمیم گرفتم برم تو اتاق جدا بخوابم رفتم و خوابیدم و صبح که بلند شدم دیدم مامانم پیشمه گفتم پس چی شد ؟؟؟

گفت نصف شب داشتی گریه میکردی😂😂

ولی من چیزی یادم نمیاد 😀

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شبا رو تخت بچم میخوابم بچم رو تخت من پیش باباش  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

داداشم مسخرم میکنه 😢😢

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
دختر بد وقت شوهرته دیگه😀

مامانم همینو میگه ولی من ولش نمی کنم 😂😂

منم همینطور بعد ازدواج دیگه اجبارا چسبیدم به شوهرم😅

😆😆😀

من پیش شوهرم میخوابم چیکار کنم☺دوران مجردی هم ۷ نفر بودیم تو پذیرایی میخوابیدیم چون واقعا بدون همدیگه نمیتونستیم بخوابیم 

بابام صبح بلند میشد میگفت پادگانه😂ولی هیچ وقت پیش بابا مامانم نخوابیدم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏