2777
2789

سلام بچه ها لطفا بگید چه ساعتی میرن امکانتشون چیه و چقد شهریه میدید؟

می‌خوام مهد کودک تاسیس کنم ولی الان حساب کردم هزینه صبحانه و نهارشون فقط ماهی دو تومنه یعنی من باید حداقل  ماهی سه و نیم بگیرم که واسم بصرفه. اینقد شهریه میدن؟ مرکز استان هستم

ماهی سه و نیم که خیلی زیاده. پرستار خصوصی اینقدر میگیره

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسئول مهد خواهر شوهرمه 

از سه سالگی بچه هامو برا دوساعت و نیم میبردم، میان وعده هم خودم میزاشتم تو کیفشون ولی واقعا مربیا.باهاشون کار میکردن بچه های زرنگی بودن

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

بیشتر هم میدن سال 98من ماهی دوتومن میدادم تا کرونا اومد دیگه. بستگی به امکانات مهد داره. مهد پسر من  کلاسای مختلف داشت  ی قسمت برای بازی داشت کلا هم اسباب بازی و هم بازی های حسی مثل ماسه و بازی با برنج رنگی.. 

ناهار و صبحانه هم داشتن. 

همتا اسم خـودمه♥

از این مهدکودکا بزنی که کلا ۲۵ ، ۳۰ نفر بیشتر قبول نمیکنن یه مش بچه پولدار میان هرماهم هرچی بخای انجام میدن ، شهریه اول سال زیاد بگیری اوکیه 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

پس بنظرت بهشون نهارو صبحونه ندم و فقط شهریه مهد یکونیم بگیرم؟

اره بابا دردسره

مهد دخترم پارسال۱۲۰۰بود

تابستون میخوام ببرمش جای۲۵۰۰

از اول مهر میبرمش ی جا دیگ۶نیم

ولی امکاناتش بیشتره

همیشه تو همه کارای حکمتی هست شک نکن  
پس بنظرت بهشون نهارو صبحونه ندم و فقط شهریه مهد یکونیم بگیرم؟

آره. منم یه جا مهد صحبت کردم از ۶ و نیم تا ۲ و نیم ، ۱۵۰۰ میگیره

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ