2777
2789

مامانا توروخدا اگر به خودتون و همجنس هاتون رحم نمیکنید به بچه های خودتون که خون و جون شمان رححححم کنید!!!!

از صبح ۳ تا تاپیک دیدیم که یکیش پر بازدید شده

با موضوع اینکه دختر ۷ ساله م میگه من زشتم بقیه خوشگلن!!!

این تفکر اینستاگرامی و خاله سلمونی از شمای مادر به دخترتون منتقل شده!!!

جای اینکه دنبال سلامت تغذیه خانواده و دنبال بهداشت خانواده دنبال ارتقای سطح شادی و نشاط خانواده باشید

جای اینکه دنبال کتاب و آرامش و بالا بردن سطح شادابی درونتون باشید

همش دغدغه هاتون شده عکس گرفتن برای مردم و زیبا تر شدن و مقایسه کردن با جاری و دختر خاله و.... و لباس برای جلوی مردم و.... استرس های ظاهری و حرف های سطح پایین و ظاهری

خب این بچه داره شمارو میبینه

از شما یاد میگیره

اگر شما کمبود اعتماد به نفستون با یک مش کردن یا با مزه کاشتن حل میشه بچه ای که از حالا انقدر درگیره به این راحتی راضی نمیشه هاااا!!!

درس نمی‌خونه هاااا!!!

کسی نمیشه هاااا!!!

آرامش نداره هااا!!!

دنبال رابطه های درست نیستاااا!!!

تخم حسادت و مقایسه رو توو دل بچه هاتون نکارید‌....

چرا بچه ۷ ساله به معلمش گفته پاهات زشته لاغره پاهای خانم فلانی قشنگه؟؟

اصلا نباید این بچه توو این سن این چیزارو بدونه و مقایسه کنه

اینا حرف های منو شماست... اینا تفکر های منو شماست

ازون طرف هم برخی دوستان از اون طرف بوم افتادن

استرس دارن برای سنجش پیش دبستانی!!!

بچه رو میزنن برای دروس کلاس اول!!!

نوشته فکر کنم بچه م خنگه!

مامانا توروخدا آروم باشید من ۷ سال دبیر بودم

اولا استعداد بچه ها باهم فرق داره

دوماً آموزش از ۷ سال شروع میشه با آرامش و شادی

عزیزان من توروخدا اضطراب و استرس به بچه ها منتقل نکنید توروخدا بیاین جامعه ی آینده رو با آرامش تحویل بدیم.....

اینا هیچی ازین دنیا نمیدونن بذارید آرامش داشته باشن بعداً انقدر دنیا بالا و پایینشون میکنه

علامت تعجب ها برای مکثه نه عصبانیت

باور کنید دلم سوخت ازین ۴ ۵ تا تاپیکی که از صبح دیدم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خود ابژه انگاری زن ها خیلی نگران کننده شده

واقعا .... ذره ای به دیگر ابعاد انسانی توجه نمیشه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
افرین به این درک و شعورتون🧚🏻‍♀️🤍

سلامت باشی خواهر بخدا دلم خونه

واقعا راسته دنیا از ۱۷ ۱۸ سالگی شروع میکنه تکون دادنشون اذیتشون میکنه خستشون میکنه....بزارید انرژیشون بمونه برای اولیت تکونای دنیا و بی تجربگیی که تحمل میخاد 

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
بله متاسفانه اکثر دخترهای ابتدایی دنبال ارایش و کاشت ناخن و تکستنشن مو هستن و فکر میکنن حتما باید ای ...

لطف مادر ها

اجی. غلبه صفرا داشتن بچه چیکار کنم خوب شه؟ یک بد اخلاقه و داد میزنه و یکم لجوج و گوش حرف میکنه ولی ...

چند سالشه عزیز؟

4سالو ۵ماه

تلویزیون روزی ۲ ساعت بیشتر نشه

گوشی اصلا

مرتب سنکجبین که شکر قهوه ای پخته شده و میوه جات

شکلات و فست فود کم کم شه

قبل از ۶ سالگی از تک فرزندی خارج شه وگرنه بعضی اخلاق ها روش میمونه

خداوند بهتون اجر بده بابت راهنماییهاتون منم خیلی سوال دارم میشه یکی یکی بپرسم ؟؟؟🙈🙈

بفرمایید عزیز