2777
2789
عنوان

چراخدا منوبابچم امتحان میکنه

111 بازدید | 3 پست

بازم خداروشکرکه بدترازینا نیست ولی دیگه دارم کم میارم نگاش میکنم دلم کباب میشه که اینقدمظلوم نکنه من دارم بهش اسیب میزنم ازوقتی دنیااومدمدفوع کرده رفته بودتوریش دوهفته بستری بود وهمه گفتن تقصیرتوعه دیرفتی بیمارستان الان که بش فک میکنم میگم اون روزا چجوری نمردم وتحمل کردم بعدگفتن قلبش سوراخ داره ولی بسته میشه یک ماه درگیربودم دوبارازرگ دستش خون گرفتیم واسه ازمایش تیروئیدش ومن درد کشیدنشو دیدم بعدشم که حساسیت به پروتیین گاوی که تومدفوعش خون هست وباهیچ رژیمی خوب نمیشه دکترمیگه فقط بایدرژیم بگیری یاشیرخشک .شیرخشکشونم اینقدتلخ وبدگیرمیاد من ازتوروستا چجوری هرماه دنبال شیرخشک کمیاب باشم شوهرم میگه بچه وقتی بی قرارنیست یعنی حالش خوب خانوادش میگن بچه داری بلدنیستی که هیجی نمیخوری شیرداشته باشی میخای شیرخشکش بدی هیشکی درکم نمیکنه که من دارم دق میکنم چرا من وبچم باید اینقد اذیت بشیم 😭😭😭

عزیزم خداروشکر ک چیزای سختی نیست میگذرع این‌روزها درسته شما مادری و سخته براتون 

اما خودتو اذیت نکن دهن مردم همیشه باز اونا برای خدا هم حرف درمیارن چ برسه بماها 

من درد امتحان شدن با بچه رو خیلی خوب درک میکنم 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خداروشکر ک چیزای سختی نیست میگذرع این‌روزها درسته شما مادری و سخته براتون  اما خودتو اذی ...

اینکه هیشکی درکم نمیکنه بدتراذیتم میکنه تودروبریام هیچ بچه ای این مشکلونداشته واسه همین اصلا نمیفهمن چی میگم