2777
2789

پسرم چند روزه حالش خوب نیس 

مسافرت بودم دوروز استفراغ داشت دیروز تب هم داشت بردم دکتر آزمایش گرفت و چرک خشک کن و سرما خوردگی داد تو آزمایش زده گلبول های سفیدش بالاس ک احتمالا نشان دهنده عفونته 

امشب دیدم زبونش شبیه توت فرنگی شده کسایی ک تجربه دارن بهم بگن 

به نظرتون الان اورژانسی ببرم دکتر یا دارو هارو بدم خوبه

داداس منم 8 سالشه همینطوری شد حالا کل تنش ریخت بیرووون خارش و سوزش خم داشت مماانم بردتش دکتر گفت مخملک هستش

بدنش رو ببینید جوش نزده یا متورم نشده

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداس منم 8 سالشه همینطوری شد حالا کل تنش ریخت بیرووون خارش و سوزش خم داشت مماانم بردتش دکتر گفت مخم ...

پشت ارنج و زانو بیشتر هست،گلو درد نداره؟قسمت تیروئیدش متورم نشده؟

درمانش امپول پنی سیلینه ولی ضرر داره

(ایران دخت)                     بلندی آسمان جایگاه من است                                                                                                                            ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
نه روز اول بیماریش به شدت سوزش گلو داستان ک حتی آب هم نمیتونست قورت بده

پس مطمئن باش همون مخملک هست

نشانه اولیه همین هست همون خشکننده ادامه بده 

اگه وسواس داری فردا ببرش دکتر

پشت ارنج و زانو بیشتر هست،گلو درد نداره؟قسمت تیروئیدش متورم نشده؟ درمانش امپول پنی سیلینه ولی ضرر د ...

تو گوگل سرچ کردم نوشته بود با سوزش گلو همراههپشت آرنج و زانو هم چیزی نبود 

ممکنه حساسیت دارویی باشه؟