معمولا تو هفته های پایین خودش میفته یکی از اقوام ما تو هفت هفته مرده بود تو یازده هفته خودش افتاد ولی رفت بیمارستان برای بقایای جفت
بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگ بتونی قرصشو گیر بیاری میتونی خونه سقط کنی دلی همین جوری سقط نمیشه طبیعی بیفتی ب خونریزی آخرش ممکنه بقایا داشته باشی بعددباید بری کورتاژ
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
من ۱۳ هفته رفتم سونو گفت یک هفته پیش مرده بچم ولی کورتاژ نکردم رفتم بیمارستان بستری شدم صبح قرص بهم دادن شب سقط شد بعدش بیهوشم کردن و با پنس بقایا رو درآوردن
خیلی حس بدیه انشالله دیگه هیچوقت تکرار نشه برای هیچکدوممون
اگ ۷هفته رشد نکرده باشه با قرص تموم میشه، قرص آخرو ک مصرف کردی تحرک داشته باش کامل دفع بشه
ایشالا ک ب کورتاژ نمیرسه
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙