2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوالتو اگه میشه همینجا بپرس 

مبخایم ببینم نیاز ب دکتر رفتن دارم؟یجوریم از تنها ماندن توی خونه میترسم میترسم فکر خود کشی بیاد سمتم 

وقتی خونه تنهام میزارن میگم خرید از خودم میترسم

ینیی من حالم اینقدر بد شده ک روانشناس نمیتونه خوبم کنه🤦‍♀️

افکار خودکشی و ترس از دیوانگی وسواس فکری هست. روانشناسی درمان ممکنه درمان تکمیلی باشه براتون ولی اولویت مصرف دارو هست براتون. نه عزیزم حالت اونقدرا هم بد نیست ولی خب دارو درمانی بهترین گزینه برای شماست 

افکار خودکشی و ترس از دیوانگی وسواس فکری هست. روانشناسی درمان ممکنه درمان تکمیلی باشه براتون ولی اول ...

ییکی بهم گفت تا خودت نخاب خوب نمیشی 

منم ارادم خیلی ضعیفه

گفتش حتی اگ دارو هم مصرف کنی باز خوب نمیشی و معتاد میشی ب دارو باید خودت بیخیال شی ولی من نمیتونم 

همیشه ترس از دس دادن خونواده دادم.ترس از اینکه کاری کنم اونا ناراحت شن

ترس از اینکه تنهایی ی بلائی سرخودم بیارم

ییکی بهم گفت تا خودت نخاب خوب نمیشی  منم ارادم خیلی ضعیفه گفتش حتی اگ دارو هم مصرف کنی باز خو ...

غلط کرد هرکی این چرت و پرت رو گفت. داروهاتون اعتیاد اور نیست و بعد از پایان دوره مصرفتون راحت دکترتون با کم کردن دوز براتون قطع میکنه دارو رو. به هر اگه وسواس فکری رو میشد خوددرمانی کرد که الان هزاران نفر درگیرش نبودن 

عزیزم در مرحله اول مراجعه به روانشناسه اگه صلاح دونسته بشه خوده روانشناس شمارو ارجاع میده به روانپزشک 

بنطرم مشکلتون به اون اندازه که جدی نیست

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان