2777
2789

دوستانی که توی علوم پزشکی هستین پرستار ماما یا هرچیزی 

آخه رو چه حسابی تا آخر ۹ ماه باید بیایم سرکار

محل کار من اینجوری هست یا قانونه برای همه

پزشک ب من استعلاجی داده چون که ورم شدید دارم و به شدت لگن درد دارم ۵ ماه هم قرص ضد سقط خوردم و شیاف زدم

بازم انگاری شورای پزشکی فقط اونا ک پارتی داشتن از ۷ ماهگی نیومدن سرکار هیچ مشکلی هم نداشتن

راه حلی برای من دارین؟؟

حداقل دو هفته آخر نرم سرکار 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میشه مرخصی ندن؟؟

چقدر درک ندارن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
سال آینده منم میتونم ینی استفاده کنم؟؟ شما هم پرستارین ؟؟ باهاتون موافقت نکردن؟؟

من بهداشتم اره تونستم استفاده کنم بعدش هم مسئولمون گفت میتونی یک ماه ازمرخصایی زایمانت روتوبارداری استفاده کنی ولی من نکردم... بنظرم پیگیرباش الان باتوجه به جوانی جمعیتت راحت میتونی بری مرخصی

من بهداشتم اره تونستم استفاده کنم بعدش هم مسئولمون گفت میتونی یک ماه ازمرخصایی زایمانت روتوبارداری ا ...

نمیدونی که چقدر همه اذیتم کردن ینی اشکم رو در اوردن

انقد کمردرد و لگن درد دارم سرکار ..ینی همکارا اصلا ملاحظه نمیکنن

با گریه میگذرونم

هیجا بدتر از علوم پزشکی نیست 

هیجا باردارا تا آخر ۹ نمیره

بعد میگن جوانی جمعیت

ب خدا ب من نوعی اگر کسی محل بزارن

همکار بغل دستم بهم میگ وای تو بری فشار کارا روی منه

زودتر مرخصی نرو

نمیدونی که چقدر همه اذیتم کردن ینی اشکم رو در اوردن انقد کمردرد و لگن درد دارم سرکار ..ینی همکارا ا ...

اره میدونم واقعاا فقط کارمیخوان ولی پیگیرشو حقته بری مرخصی بارداری مشکل داری چ همکاردل سنگی واقعاا کارکردن زن باردارسخته بگویکم دردکنیدوالا مسئولان ستادی میگفتن قانونش هست ک ماه اخرمیتونین بریدمرخصی حالا بگردببین نامش راپیدا نمیکنی بنظرم بروستاددانشگاه بپرس

2810