2777
2789
عنوان

فوبیا شدید از زایمان خراب شدن هیکل

194 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من از بس اطرافیان گفتن زایمان کنی نابود میشه بدنت گفتن زشت میشع از بعضیا میپرسم میگن طبیعی وحشتناک درد داره میگم سزارین چجوریه میگن اونم بده شکم میاری شکمت دیگه هیچ وقت کوچیک نمیشه 

آدم میمونه چیکار کنه من ازهمین الان دارم رژیم باشگاه بدنسازی کار میکنم شاید تاثیر داشته باشه بدنم زشت نشه زیاد شکم نیارم  حقیقتا از حاملگی میترسم همش دارم دوری میکنم موقع رابطه همش استرس دارم نریزه حامله شم 

شما بیاید بگید سزارین یا طبیعی

بدنتون مثل قبل شد 

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم این فوبیارو دارم تازه بهم ریختگی اندام به کنار مشکلات جسمی و روحی و افسردگی و...هم داره

ب خدا فکر بهش تن بدنمو میلرزونه آخه چرا هیچکس از حاملی یه چیز مثبت نمیگه

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
من سزارین بودم. بدنم دقیقا عین قبل شد شکمم صااااف صافههه. فقط یکم ترکای پوستی موند 

واقعا راست میگی ب نظرت اگه خودمو برسونم۶۷ کیلوم اگه برسونم ب ۴۷ بدنم کمتر آسیب می‌بیند؟

من که تعییری زیادی نکردم بعد ازدو بار ز ایماان طبیعی

وای چ خوب کاشکی منم تغییر نکنم

واقعا راست میگی ب نظرت اگه خودمو برسونم۶۷ کیلوم اگه برسونم ب ۴۷ بدنم کمتر آسیب می‌بیند؟

ببین اگه تو بارداریت پرخوری نکنی و ورزش کنی راحت برمیگرده. نه اسیب نمیبینی و مثل قبل میشی زود. فقط یادت نره مدام شکمتو چرب کن و لوسیون آبرسان بزن برای ترک نخوردن 

والا من خودم دوبار زایمان داشتم 

اولین بارداریم دوقلو بود که متاسفانه تو ۶ ماهگی از دستشون دادم 

و بعد الان یه دختر ۵ ساله دارم 

در کل زایمانام طبیعی بود 

دورسته درد داشت اما باز راضی ام خدارو شکر 

هیکلمم تقریبا اصلا به هم نخورده با اینکه اصلا ورزش ندارم 

من مواظب غذاخوردنم هستم شدیدا .

از این غذاهای چرت و پرت آماده و بیرونی نمیخورم هرگز 

تو بارداری شدم ۸۶ خود به خود با شیر دادن به بچم وزنم برگشت به قبل بارداریم .

الان لباسای دوران اول ازدواجمم میپوشم .

ولی منم از خیلیا شنیدم بعد از سز شکمشون زشت شده 

نمیدونم بعضیا هم از دوستام اصلا بد نشده شکماشون 

ببین اگه تو بارداریت پرخوری نکنی و ورزش کنی راحت برمیگرده. نه اسیب نمیبینی و مثل قبل میشی زود. فقط ی ...

وای مرسی عزیزم چشم همه این کارارو میکنم 💋💋

من حاملگی اولم  از ۷۲ رسیدم ۹۸ و سزارین شدم بچم ۶ ماهش شد تو شیردهی رژیم ورزش شروع کردم ۳۰ کیلو کم کردم 

این مزخرفات چیه میخای مادر بشی دیگه همه چی باید بپذیری هرچند خیلی ها اصلا تغییزی نمیکنن من الان ۲ کیلو وزن اضافه کردم تو ۵ ماهم ولی خوب کنترل کنم ممکن ۳ ماه آخر زیاد اضافه نکنم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

والا من خودم دوبار زایمان داشتم  اولین بارداریم دوقلو بود که متاسفانه تو ۶ ماهگی از دستشون داد ...

امیدوارم منم تغییر نکنه ب خدا شده فوبیا 

من حاملگی اولم  از ۷۲ رسیدم ۹۸ و سزارین شدم بچم ۶ ماهش شد تو شیردهی رژیم ورزش شروع کردم ۳۰ کیلو ...

منم ورزش میکنم رژیمم میگیرم امیدوارم زیاد نکنم