2777
2789

افسردگی بعد زایمان گرفتم فوق العاده استرسی و مضطربم

چند روزه بچم سرماخورده نمیدونم چکارش کنم 

کارم شده گریه 

ی عده تو خونه هوای خنک میخوان دروپنجره باز میذارن من و بچم چسبیدیم ب بخاری 

شوهرم میبینه بچمون سرما خورده نمیتونه گرما رو تحمل کنه نصف شب پنجره رو باز میکنه سیگار میکشه و ...

الان من بچمو چکار کنم 

نمیتونم ببرمش دکتر شرایطشو ندارم 

لطفا کمکم کنید چکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱ماهشه🥲 قطره پلارژین هر ۸ ساعت ۱۰ قطره میدم 

قطره پلارژین رو پزشک داد؟

اگه مخاط بینی داره تنها کار استفاده از اسپری و فین گیر هست

چون کوجولو دارو رو نمیدونم 

دمای محیط باید ۲۵باشه 

اگه حس میکنید خیلی کمه بچه رو اتاقی ببر ک اذیت نشه  

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قطره پلارژین رو پزشک داد؟ اگه مخاط بینی داره تنها کار استفاده از اسپری و فین گیر هست چون کوجولو دا ...

نه دکتر نبردمش زایمان بدی داشتم از دکترو‌ مرکز های درمانی واهمه دارم 

ب لطف خونواده شوهرم هرروز بدتر میشم  ۱ماهشه قطره پلارژین‌گرفتم هر ۸ساعت ۱۰ قطره میدم

ببین منم بعد زایمان افسردگی گرفتم تاچندسالم ادامه داشت،ولی بیشترین ضررش ب خودم برگشت،خودت ب خودت کمک کن،بتور کن بیشتر زندگی ها مث هم هستن،خودت ب خودت کمک کن،ب نوزادت عشق بده،بچت هم نگران نباش،یکم دستت و وازلین بزن خیلی آروم پشتش و سینش و ماساژ بده و جاشو گرم کن خیلی بهتر میشه،زود ب زود شیرش بده فقط جاش سرد نباشه خوب میشه

نه دکتر نبردمش زایمان بدی داشتم از دکترو‌ مرکز های درمانی واهمه دارم 

من شنیدم شربت پلارژ برای ۲سال ب بالاست .اگه فردا بهتر نشد حتما ببرید دکتر خدایی نکرده عفونت نکنه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین منم بعد زایمان افسردگی گرفتم تاچندسالم ادامه داشت،ولی بیشترین ضررش ب خودم برگشت،خودت ب خودت کمک ...

انگار همه شدن دشمنم 

میبینن حالم خوب نیس 

خواهرشوهرم زنگ میزنه(((( فلانی (زن سابق شوهرم دخترعموپسر عمو هستن)همه جا گفته پشیمونه و عاشق توئه گفته بهت بگم برگرد))))

هیچ کدوم از فامیلش تبریک نگفت پسر برادرشوهرم  بعد ۱ماه 

ویس فرستاده مامانی میگه(مادرشوهرم)دماغ بچه چرا انقد بزرگه

😐همشون قهر کردن و میگن باید زن سابقتو برگردونی اون ناموسته 

ب نظرت میشه خوب شد؟؟

انگار همه شدن دشمنم  میبینن حالم خوب نیس  خواهرشوهرم زنگ میزنه(((( فلانی (زن سابق شوهرم ...

چقد بدجنسن، ولشون کن تو بخودت برس زودتر سرپا بشی،از خدا بخواه جوتب اونارو بده،شوهرت واکنشش چیه؟

انگار همه شدن دشمنم  میبینن حالم خوب نیس  خواهرشوهرم زنگ میزنه(((( فلانی (زن سابق شوهرم ...

مهم اینه که الان شوهر شماست 

به این حرفا توجه نکن عزیزم 

و اگر میتونی برو مشاوره 

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍