2777
2789
عنوان

دوس دارین شوهرتون چه شلکی باشه ؟؟🙎🙋🙌😆

| مشاهده متن کامل بحث + 10567 بازدید | 470 پست

نه موهاش فشنه 😝😝😝😝

خیلیم سفیده مرد باس برنزه باشه 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
زورم بهش برسه  تا لنگ ظهر خوابیدنم مشکل نداشته باشه  اشپزی هم با خودش  خونه رو هم ...

اینا قیافه بود؟😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اره  نامزد منم هم چیش محبت کلامی هم خعلی زیاد میکنه یه بند داره قربون صدقم میره ولی ذاتا ب ...

برعکس شوهر من کلامی بلد نیست

.فقط از بعضی کاراش میفهمم دوستم داره.

شایدم نداره 

نمیدونم  

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

من همیشه دوست داشتم شوهرم چشم رنگی باشه که شد هم قد بلند هم چشم رنگی خوشگل در واقع الان بخاطر قیافشه دارم تحملش میکنم قررربون قد و قیافش بشم

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
شوهر من شبیه این اقاهه هستش خودمم شبیه این خانومه ، البته من قدم کوتاهتره و شوهرم مث این سفید نیس

عجب تشابهی😕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم همینی که هستو دوس دارم ..سبزس.چشم درشت قلمبه ای.مژه های بلند و خوشکلی داره.قدش 178

بینیش عین شاهرخانه  

شوخی کردم یکم سایزشو زیاد گفتم ..دماغش یکم بزرگه ولی قوز نداره صافه

خلاصه از قیافه و قدو همه چیزش اوکیه فقط اعصاب نداره مدام باهام دعواراه میندازه.

شوهر من شبیه این اقاهه هستش خودمم شبیه این خانومه ، البته من قدم کوتاهتره و شوهرم مث این سفید نیس

نکن خواهر من مجرد اینجا نشسته 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

هرکی اینو میخواد خب بخواد 😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
جدي شوهرت چشم بادوميه؟! خوش بحالت هوو ك نه! از اوناش نيستم😂😂 فوقش ببينمتون كلي شوهرتو نگا كنم 😂 ...

شوهرمنم ۱ کم بادومیه

البته بادوم منقا😂😂