2777
2789
عنوان

دوس دارین شوهرتون چه شلکی باشه ؟؟🙎🙋🙌😆

| مشاهده متن کامل بحث + 10567 بازدید | 470 پست
همینی که هست خوبه قیافش دوست ندارم تغییری کنه ولی دوست دارم اخلاقش مث کمال تو فیلم اکیا باشه همون ...

اره اره 

نامزد منم هم چیش محبت کلامی هم خعلی زیاد میکنه یه بند داره قربون صدقم میره ولی ذاتا بی احساسه 

نه فانتزی بازی ای نه سورپرایزی... نه گیری هیچی

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  
من یه سوال بپرسم؟  شمام هرچی خودتون هستین برعکسشو میپسندین؟ مثلا اگه صورتتون گرده، مرد صورت کش ...

دو نوع هست یا عین خودشو میپسنده طرف کسی رو میپسنده که همه چیش مثل خودش باشه و تفاهم داشته باشن

یا برعکس خودشو که مکمل هم باشن مثل من ونامزدم من قدم۱۵۰کوتاهه اون۲۰۰بلنده بچه هامون ولی نه کوتاه میشن نه بلند مکمل شدیم هموخنثی کردیم😆😆

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ازین مردا که خلال دندونن خوشم نمیاد، دماغشونو بگیری نفسشون بالا نمیاد 🙄😏

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

انشالله همه مجردام به اونی که دوست دارن برسن.....

من مجرد بودم هیچوقت فکر نکرده بودم‌ همسر آیندم چه قیافه ای باشه....

فقط چون قدم بلنده میگفتم قدش بلند باشه 

خداروشکر همونم شد...قربون قیافشم برم الهی.

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟
کتی جان سفارشتونو اوردم 😂😂😂😂

😂😂😂😉😂

همین خوبه چند ؟؟؟؟😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
بسوزه پدر تجربه😂😂😂 کتی خامِ تجربه هاتو در اختیارش بزار😂😂

به خدا  من کوهی از تجربه م  

قیافه تا حدی مهمه که آدم خجالت نکشه به کسی نشونش بده.

چیزی که مهمه شخصیت زیباست.

انشالله همه مجردام به اونی که دوست دارن برسن..... من مجرد بودم هیچوقت فکر نکرده بودم‌ همسر آیندم چه ...

الهی😊😊😊😊

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”