2777
2789
عنوان

دوس دارین شوهرتون چه شلکی باشه ؟؟🙎🙋🙌😆

| مشاهده متن کامل بحث + 10567 بازدید | 470 پست

وااای من انقدر بدم میاد مو داشته باشه دست و بدن  

خداروشکر شوهرم کم موإ

همونجوری هم هست که همیشه آرزوشو داشتم..

قربونش برم من  

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزه متوسط رو به بلند ۱ کوچولو توپولو هکسشو قبلا گذاشتم

علف باس به دهن بزی شیرین باشه ،😆😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
ما مى خواستيم شوهرمون يه چيز تو مايه هاى مالدينى بشه,جومونگ شد .....تو رو خدا مراقب معياراتون باشين. ...

😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من یه سوال بپرسم؟  شمام هرچی خودتون هستین برعکسشو میپسندین؟ مثلا اگه صورتتون گرده، مرد صورت کش ...

تاحدودی.....من لاغرم شوهر تپل دوس دارم. ...کوتاهم قدبلنددوس دارم. ...ولی برابعضیاش نه اینطورنیستم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

من شوهرم خیلی به معیارهام شبیه خیلی

همونه ها فقط انگار ۱کامیون آجر از روش رد شده😏😏😏وگرنه مو نمیزنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بگو جون کتی ؟؟!میخام میخام😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
عزیزم هر جا میری که نباید تاثیر بگیری هر کس زندگیه خودشو داره😍

آخه آدم وقتی میانگین میگیره میبینه اکثرا از زندگی مشترک ناراضی ان من پیش خودم فکر میکنم شاید من هم مثل اون اکثرا بشه سرنوشتم.اصلا خودمم توانایی ریسک کردن ندارم تنهایی را به سر و کله زدن زندگی مشترک ترجیح میدم خیلی عافیت طلبم

کاش آدم هاے خوب را هم می شد قلمه زد و تکثیر کرد هر بهار...🍀🍀🍀
قد بلند  هیکل چهارشونه  پوستش گندمی  موها و چشم و ابرو مشکی بینی قلمی لباشم خوبه

لامصب اینوووووو😃😃

حتما پولدارم هست؟؟

این مال منه😂😂

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
منو شوهرم عجیب غریب شبیه همیم    

ماهم 

هرکی میدید فکر میکرد خواهر برادریم  

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊