2777
2789
عنوان

دخترم امروزم حرف نزد.گفتن ببر باغچه‌بان تست بده😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 48 پست
چرا بابا عادیه مثل بلبل حرف میزنه.جلوی بقیه نمیخواد حرف بزنه

معلومه خيلي باهوش خداحفظش كنه نگران نباش باهاش حرف بزن  

ياد فيلم پدرآن ديگري فكر كنم اگه درست گفته باشم افتادم

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره هم ببر باغچه بان هم ببرش پیش کاردرمان و روانشناس

اشتباه نکنم اشتباه نکنم به این میکن کرو لالی به انتخاب یعنی میتونه حرف بزنه ولی دلش نمیخواد

بچه دوستم حتی صداشم میکردن تو مهد جواب نمیداد حتی توجهم نمیکرد ولی الان بسیاااااار دختر موفقیه استسناییم نرفته الان بزرگه تیزهوشان میره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

زنگ بزن باغچه بان ببین مشاور دارن مشکل دخترت رو بگو اگه تایید کردن ببری اونجا ببر وگرنه ببر مرکز مشاوره ،تو خونه کتابهای هوش که مناسب سنش هست باهاش کار کردید چطور بوده ؟کلا تو جمع حرف نمیزنه ؟علت کم حرفیش خجالتی بودنه؟پیش دبستانی چطور بوده خوب بود؟

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
چجوریه محیطش؟؟؟؟

من یک اشنا داشتم اونجا رفت ، اصلا رفتن اموزش و پرورش و تست و گواهی دکتر خودشون ، بعد معرفی نامه دادن برای ثبت نام مدرسه 

شما به نظرم مرکز سنجش بچه را عوص کن، هر کاری گفتن که ادم انجام نمیده، خیلی اینجکور جاها ادمهای کم سواد رو میگدارن ، گواهی از دکتر خودش بگیر و برو خود اداره اموزش پرورش

نه اینکه باعچه بان بد باشه ، ادم موفق هم توش کم نیست، فقط هر کس باید بره جایی که لازمه

2810