2777
2789
عنوان

دخترم امروزم حرف نزد.گفتن ببر باغچه‌بان تست بده😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 48 پست

انشاالله که موفق میشه

مگه الکیه الان با دستگاه تست شنوایی میگیرن انشاالله باغچه بان بهت نامه میده درست میشه

چقدر بچه داری سخته

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دکتر خودش نامه تایید بگیرم بنظرتون کافیه؟ تو باغچه بان متوجه میشن که دخترم خجالتیه؟؟

فردا یک سر برو اموزش پرورش بپرس ببین راهی هست؟

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

ببين بذار يه چيزي برات تعريف كنم هم بخندي هم استرست از بين بره ،من پيش دبستاني كه بودم مربي پيش دبستاني يه سري الفبا قرآني رو ياد ميداد بعد ما همه به نوبت بايد ميخونديم ،هميشه هر وقت كه به من ميگفت بخون من مثل بز نگاهش ميكردم و دهنم رو اصلا باز نميكردم 😂😂مربيمون فكر ميكرد من كودن هستم ،البته خيلي بچه باهوشي بودم و بلد بودم اما دهنم رو باز نميكردم هنوزم كه هنوزه علت اين كارم رو پيدا نكردم 😆😆

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

یاد دختر خاله خودن افتادم که خالم خدابیامرز باید سر کلاس باهاش مینشست تا خانوم لطف کنه جواب سوالای معلمو بده.فک کنم اگه الان بود ثبت نام نمیکردنش ولی زمان ماها ازین خبرا نبود

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

عزيزم ازش تو خونه فيلم بگير

سوالايي رو ك اونجا ازش پرسيدن رو خودت بپرس

شعرايي ك بلده، اگه سوره اي هم بلده ، همشو بگو بخونه ازش فيلم بگير، اگه همكاري نكرد

اونجا بهشون نشون بده، لااقل ميفهمن ك بچه هوشش عاديه

اونوقت براي خجالتي بودنش هم ي فكري ميكنن، حالا مشاوره با روانشناس يا چيزاي ديگه

یاد یه خاطره مسخره افتادم😑بعضیا منتظرن الکی رو بچه عیب بذارن!باز خونه با شما مودبانه برخورد کردن.۷-۸ سال پیش یکی از اقوام ما پسرشُ برده بود سنجش اونم فوق العاده خجالتی بود اصلا حرفی نزد!خیلی رک برگشتن گفتن دفعه دیگه حرف نزنه باید ببرینش مدرسه استثنایی!!!مادر بیچارهَ ش داشت سکته میکرد بچه هم از ترس دفعه دیگه مثل بلبل حرف زد

من خودِ آتیشم تو یِ شعله ای فقط
2810