2777
2789
عنوان

میل زدن چشم بچه یکساله

349 بازدید | 21 پست

دخترم الان یکسالشه مجرای اشکش بستس

همش تو این یکسال اشک و چرک ازش میومد

هرچقدر دارو زدم خوب نشد

دکتر وقت میل داده بهش

شما تجربه ای دارین

من خیلی نگرانم 

برا بیهوشی هم میترسم

ولی دکتر گف هر چی دیر تر بیاری درصد جواب گرفتن خیلییی کم میشه

تورخدا اگه چیزی میدونید بگین

عملش سخته بچه خیلی اذیت میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ولی دختر عمه من خودش بالای سی سالش بود که میل زد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ببین یه دکتر هست تو تایپیکای خیلی قبل من خوندم با یه ماساژ پسر من خوب شد واسه همین دخترمم بردم پیشش فک میکنم دکتر طباطبایی بود میخوای مطمین بشی تایپیکای چند سال قبل یه سرچ بزن

دختر منم اینجوری بود دکتر محکم جلوی چشمشو ک مجرا داره فشار داد قطره هم داد اون فشار دادنه خیلی تاثیر داش

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ببین یه دکتر هست تو تایپیکای خیلی قبل من خوندم با یه ماساژ پسر من خوب شد واسه همین دخترمم بردم پیشش ...

دختر من دیگه با ماساژ خوب نمیشه 

بزرگم شده نمی‌ذاره دست بهش بزنیم

قطره هم بزور میریزم تو چشمش

چشمش خیلی چرک می‌کنه بعضی روزا ک بدترع همش میاد اصلا خشک نمیشه

میترسم دیر ببرمش خدایی نکرده اتفاق بدی بیوفته

واسه دختر منم وقتی دنیا اومد همینطوری بود دکتر پماد وقطره داد  گفت ماساژ بده تا باز بشه خودش هم گوشه های چشمشو فشار داد که خداروشکر خوب شد دکترش گفت اگه خوب نشه باید میل بزنیم که اصلا جای نگرانی نیس خیلی ساده ست انجام دادنش

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
یعنی از اول بسته بود؟ تو سی سالگی جواب داده چ‌خوب دکتر میگف دیر بیاری مجبور میشیم لوله بذاریم&nbs ...

دقیق نمیدونم شایدم بعدا بسته شده

فقط یادمه وقتی عمل کرد بالای سی سالش بود و دوتا بچه داشت

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️