2777
2789
عنوان

بزرگترین حماقت!

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 39 پست

حماقت بدتر اینکه با کسی ک خودش مقصره دعوات یشه بعد تو پاشی بری نثلا پیشقدم بشی برا توضیح و رفع کینه کدورت اون بظاهر بگه نه من منظوری نداشتم و اینا ‌....باز از فردا بیاد بهت کم محلی کنه و سلام کردی جوابت نده  و هرجا رسید برات بزنه

میشه ولی طرف نمیخواد ک ببینع و بدونه وگرنه معلوم طرف هر کسی میخواد باشه حالا چطور شخصیتی داره بیان م ...

همیشه ی نقابی هس ک پشتش قایم بشن

𝗔𝗻𝗱 𝗺𝗮𝘆𝗯𝗲 𝗷𝘂𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘁𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗶𝘀 𝗲𝗻𝗼𝘂𝗴𝗵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حماقت بدتر اینکه با کسی ک خودش مقصره دعوات یشه بعد تو پاشی بری نثلا پیشقدم بشی برا توضیح و رفع کینه ...

خب بزرگ ترین اشتباه همین ک وقتی میدونی طرف مقابل مقصر باز میری عذرخواهی میکنی باعث میشه بی ارزش بشی و غرورت له بشه 

اوووو چرا لعنت دگ میدع ب خودت ولش کن اعصابتو از سر راه مگ گیر اوردع🫡

نمیدونی که

چقدر از خودم عصبانی هستم

کاش زمان برگرده به عقب🤦‍♀️🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
بخاطر حماقتم بخاطر اینکه کسی رو که ارزش نداشت براش وقت گذاشتم و یه ضربه روحی و روانی بدی خوردم ازش ...

چ بد سعی کن از تجربه های گذشته درس بگیری و ب هیچکس ب راحتی اعتماد نکنی

خب بزرگ ترین اشتباه همین ک وقتی میدونی طرف مقابل مقصر باز میری عذرخواهی میکنی باعث میشه بی ارزش بشی ...

اره دیگه انقدرم مارمولک بود جوری حرف زد ک نه من حرف بدی نزدم و تو بد جواب دادی درصورتی که خداشاهده یاد حرفش میفتم قلبم تیکه میشه کلی حرف ک اره تو جواب نمیدادی من خودم پشیمون میشدم!!!فرداش اومدم دیدم منو دید روشو کرد اونور با هرکی ک بامن مشکل داره میره با اون جفت میشه .....اصلا عذرخواهی واقعا کار ابلهانه ایه گاهی اوقات

نمیدونی که چقدر از خودم عصبانی هستم کاش زمان برگرده به عقب🤦‍♀️🤦‍♀️

اره خو نمیدونم ولی اینو میدونم هر چقد هم ت ارامشتو رد بدی تلخ کنی زندگیتو زمان ب عقب برنمیگرده پ بایدی ک اگ میخوای ب ارامشتو هدفتو داشت باشی ک ز همه ی داستانه باید رد بشی ازش

اره دیگه انقدرم مارمولک بود جوری حرف زد ک نه من حرف بدی نزدم و تو بد جواب دادی درصورتی که خداشاهده ی ...

اشکال نداره گذشته ها گذشته سعی کن در آینده انجام ندید

اره خو نمیدونم ولی اینو میدونم هر چقد هم ت ارامشتو رد بدی تلخ کنی زندگیتو زمان ب عقب برنمیگرده پ بای ...

سعی میکنم

ولی وقتی 

یادش میاد تو ذهنم

دیونه میشم

و هر چیزی که دم دستم باشه داغون میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
بله میشه آنالیز کنی رفتار طرفتو معلومه بیانه خو ولی بعضیا متاسفانه هی بهونه جور میکنن ک آخرش معلوم&n ...

بعضی اینقدر  خوب نقش بازی میکنن متوجه نشید عذرخواهی میکنم ولی شما هنوز ب تجربه کامل نرسیدی بعدا متوجه میشید 

2810