2777
2789
عنوان

کیا اینجا از مشکلات روانی رنج میبرن؟؟(بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 79 پست
خودت چی؟ منم درگیرم

متاسفانه درگیرم روانشناس هم میرم

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من به شما نصحیت پیش روانشناس رفتن رو بیخیال شو و‌پیش روانپزشک برو

عزیزم یعنی تاثیر نداره؟دارو درمانی بهتره؟

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 

وسواس فکری 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼
من نمیتونم حضوری برم روانشناس چون هزینه هاش زیاده قبلا هم یکی دوجا رفتم خیلی پولکی بودن اصلا راهنمای ...

حتما اینکار رو بکن بهتر از هیچه

من افسردگی حاددارم باهاش کناراومدم درتلاشم شکستش بدم خیلی از کارامو انجام ولی خدانکنه شب برسم میخو ...

منم خیلی شبیه تو ام

افسردگی دارم، دقیقا شبا حالم بد میشه خیلی وقتا اصلا نمیتونم بخوابم، حتی مشکل جسمی هم پیدا کردم، حالت تهوع و بی اشتهایی و تپش قلب... همش حس تنهایی حس اینکه زندگیم یه خلأ و کمبود بزرگ داره رو حس میکنم

روانشناس رفتم نتونست کمکی بهم بکنه... رفتم سراغ ورزش و سرگرم کردن خودم و وقت گذرونی با دوستام ولی به قول تو همیشه یه غمی تو دلم هست یه چیزی همیشه آزارم میده... چیزی هم دلم رو خوش کنه موقته

اره من یه سری رفتم دارو خوردم

داروهاش رسما از حالت نرمال خارجم کرده بودن  توهم میردم به شدت پرخاشگر شده بودم و اضطراب بالا...

خدا لعنت کنه دکتره رو حالمو بدتر کرد

منم قطعش کردم

درکل من کلکسیونی از بیماریای روانیو دارم🤣

به نظرمن که ۸۰ ، ۹۰ درصد ایرانیا دارن

من افسردگی حاددارم باهاش کناراومدم درتلاشم شکستش بدم خیلی از کارامو انجام ولی خدانکنه شب برسم میخو ...

پیش یه روانپزشک یا روانشناس ماهر برو قطعا درمان میشی خودم دارم میرم

منم خیلی شبیه تو ام افسردگی دارم، دقیقا شبا حالم بد میشه خیلی وقتا اصلا نمیتونم بخوابم، حتی مشکل جس ...

هیچ وقت فکرنمیکردم یکی اینقدر شبیه من باشه🥲💔

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
منم هم دارو هم روانپزشک هم روانشناس ولی بازم خوب نیستم

اخه چرا چه مدته برای درمان اقدام کردی؟