2777
2789
عنوان

حقوق ماهانه زندگیتون چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
حقوق پدرت چقدره 

اونم حقوقش ثابت نی کارش ازاده ولی خب بد نیس من به پول تو جیبیم البته میگم حقوقم😂

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

۱۷ولی هیچی نمیمونه🥲همش پای قسط میره قسطم ندیم باز نمیدونم چی میشه  چون ماشینم نداریم فقط خرج کرایه یمشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
فهمیدن درامد بقیه  فقط افسردگی و حال بد و مقایسه میده چه بسا خیلیا دروغ هم میگن

مثلاً دختر ۱۹ ساله اومده میگه من تریدرم ماهی ۱۲۰ دارم خدایی اینو کجای دلم بذارم   بعد تاپیکای دیگش رو ببینی میفهمی از آرزوهاش داره میگه چند نفر دیگم داشتن ازش راهنمایی میگرفتن  

اونم حقوقش ثابت نی کارش ازاده ولی خب بد نیس من به پول تو جیبیم البته میگم حقوقم😂

😂خدا بهتون اول سلامتی بعد به پولتون برکت بده بنده خدا پدرا و مادرای شاغل  زیر فشارش گرونی لهن مجرد بودم زیاد حالیم نبود الان درک میکنم

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

بستگی به کار شوهرم داره 

روزی ۱ م تا ۲ م بعضی روزام ۵۰۰ هزار

ماهیانه بین ۱۵ تا ۳۵ م 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
مجردم خودم ۳ تومن مربی مهدم ☹️

چقدر کم 

لابد روز معلم حسابی کادو پول گیرت اومد

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
2810