2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم کمکم کنید علایم اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 51 پست
عزیزم بچه شما بیبی دیجیتال باشه ،اوتیسم باشه یا صرفن یه تاخیر رشدی ساده باشه مهم‌نیست بچه شما مثل پ ...

میشه درخواست دوشتی من رو قبول کنید؟

مادر دو فرزندم سومی هم تو راهه  

[QUOTE=339118864]چرا اتفاقن ربط داره. درک فضایی بچه های اوتیسم نیاز به تعذیه بالاتر از بچه های عادی داره با تلوزیون ...[/QUOTE

سلام لطفاً میشه این تمرینات رو به منم بدید 

درخواست دوستی براتون فرستادم 

ممنون میشم قبول کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچتون صداتون میزنه؟ینی صدا کردن آدمارو بلده ؟

تاپیکتون رو خوندم بچه های شما فکر کنم این خصوصیات که شما برا بچه 18ماهه تون گفتید دختر 32ماهه من نداره، درک از کلام و دستورپذیری و واکنش به اسمش خیلی کمه دختر من

تاپیکتون رو خوندم بچه های شما فکر کنم این خصوصیات که شما برا بچه 18ماهه تون گفتید دختر 32ماهه من ندا ...

پسر من به من میگه نانا.تو آوا سازیاش داره میگه مامان مامان بعد میگم بگو مامان میگه نانا.کلا منو به این اسم صدا میزنه‌.باباشم میگه دادا.به جای همه چی د میذاره.میگم کلاغ چی میگه میگه دار دار.ببعی چی میگه میگه د د .به جای ب ب.نمیدونم والا....

گیرم به لوازم برقی داره که از علائم اتیسمه....نگرانم 

اگه دوسدارین باهم در ارتباط باشیم درخواست دوستی بدم ؟

خواهر مطمئن باش اوتیسم نیست مشکل تلفظ داره احتمالا 

عاشق لوازم برقیه.سوال اره و نه رو جواب نمیده.و میره رو سرامیک دراز میکشه😭

دختر شما نمیره رو سرامیک دراز بکشه؟یا اینکه یه گوشه تنها بشینه ؟

عاشق لوازم برقیه.سوال اره و نه رو جواب نمیده.و میره رو سرامیک دراز میکشه😭 دختر شما نمیره رو سرامیک ...

دخترم الان رو پارکت خوابیده، خودمم رو پارکت خوابیدم چون خنکه هوا گرمه رو فرش اذیت میشم

[QUOTE=339118864]چرا اتفاقن ربط داره. درک فضایی بچه های اوتیسم نیاز به تعذیه بالاتر از بچه های عادی ...

ترجیح میدم تو واتساپ یا ایتا براتون بذارم. اینجا سخته  شمارمو میذارم

پیام بدین و بگین قرار بود برای چه چیزی تمرین بفرستم.  چون برا خیلیا قراره بفرستم یه چیزاییو قلطی میکنم😅

پسر من به من میگه نانا.تو آوا سازیاش داره میگه مامان مامان بعد میگم بگو مامان میگه نانا.کلا منو به ا ...

هنوز خیلی بهتر از پسر منه که اول کلماتش با ک و گ شروع میشد. دیگه حدس بزن چه کلماتی رو زبونش بود، عاشق سیر پوست کردن بود و هر جا میدید بلند میگفت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂