2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم کمکم کنید علایم اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 51 پست

اوتیسم چه ربطی به تی وی داره؟

علائمش رو از نت سرچ کن

نگاه کردن بیش از حد به تی وی و موبایل ، عدم تمرکز رو افزایش مسده

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن ربط داره

عزیزم با یک علامت رو بچه ت اسم نزار و خودتم پریشون نکن

یه روانشناس یا متخصص مغز کودکان وقت بگیر ، ببر 

خیالتم راحت میشه

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
اگر اوتیسم باسه ربطی به تی وی نداره و با قطع تلویزیون بهبود حاصل نمیشه 

چرا اتفاقن ربط داره. درک فضایی بچه های اوتیسم نیاز به تعذیه بالاتر از بچه های عادی داره

با تلوزیون دیدن درک فضایی میاد پایین  که یکی از مشخصه های بچه های اوتیستیکه 

چیزی که بعد ها رو مهارت حل مساله، مسیر یابی، درک موسیقی، کلن بخش آهنگین مغز اثر میذاره و میتونه باعث ماشینی(رباتی) شدن کلام‌بچه بشه

باید سعی بشه بیشتر از یه ساعت در معرض تلوزیون و گوشی نباشن

سوای اون‌سلولهای مخروطی چشم تا دو سالگی در حال تکانل هستن تلوزیون دیدن رو اونم میتونه اثر بذاره

عزیزم بچه شما بیبی دیجیتال باشه ،اوتیسم باشه یا صرفن یه تاخیر رشدی ساده باشه مهم‌نیست

بچه شما مثل پسر من یه مورد پسرفتیه، پسر من از بعد یه سالگی کلامشو از دست داد، از بعد۲ سالگی ارتباط چشمیش ضعیف شد، بعد ۳ سالگی  تمرکز و توجهش کمی مایین اومد، بعد چهارسالگی رسمن تبدیل به یه فاجعه شد اما مثل شما من‌دکتر میبردم و به خاطر سابقه تاخیر تکلم مادرشوهرم دکترا زحمتی نمیدادن سوالای دیگه ای بکنن و به راحتی گذاشتم آسیبای بچم بیشتر و بیشتر بشه.

شما حتمن پیش متخصص مغز و اعصاب و روانپزشک پرو اگر تشخیص اولیه بیشفعالی یا اوتیسم‌گرفتی غدد هم ببرش.

اوتیسم با بیبی دیجیتال فرق داره، اما مشکل درک فضایی تو هردو وحود دارد، فرقش اینه تو بیبی دیجیتال بچه با حذف دیجیتال برمیگرده، ولی تو اوتیسم کارهای دیگه ای هم‌نیازه غیر قطع دیجیتال

این هوش فضایی خیلی مهمه، شما هفته ای دوبار صبحا در حد چند دقیقه تصویر حیوانات واقعیو نشونش بده بدون حرفی چیزی فقط نگاه کنه. ولی تصویر طبیعی و غنی نه تصویر تو گوشی.

راستش اینجا خیلی سخته بخوام بگم چکارا کنی شمارمو میذارم تو واتس برام پیام بذار یه سری چیزا کمک کننده هست میگم

البته بدونم‌مشکل حسی خاصی هم داره یا نه تمرینای بیشتری میتونم بدم که وقت و هزینه نمیگیره

پسر شما خوب شده؟

تا منظورتون از خوب شدن چی باشه

اگه منتظرین مثل سرماخوردگی یه روز صبح پاشین بتونین بگین خوب شده نه هیچوقت 

ولی میشه خیلی بهتر بشه و تقریبن مثل یه فرد نرمال زندگی کنه. هر چی خفیفتر باشه و هرچی زودتر درمان شروع  بشه بهتر جواب میده

ولی یه فرد اوتیستیک یه فرد اوتیستیکه تا آخر عمر، حتا اکه عملکردش عالی باشه، یه جورایی سیم کشیای مغزش متفاوته

من یه متخصص برای جراحی دندون بچه ها میشناسم، اومده بودن مهد پسرم فهمیدم اونم مث پسرم مشکلش دقیقن اوتیسم نبود شبه اوتیسم بود. در واقع طیف بود. اون میگه من فرق خنده مصنوعی و واقعیو تشخیص نمیدم، هنوز نمیدونم‌دوست صمیمی داشتن چجوریه، خیلی جدی و رسمی حرف میزد و حالت چهره نداشت، یعنی لحن خواستی تو موقعیای مختلف نداشت، میگفت هنوزم موقع راه رفتنم کسی پشت سرم در حال راه رفتن باشه استرس میگیرم

اما موفقیت تحصیلی و کاری بالایی داشت، با اینکه ۱۲ سالگی در حالیکه حتا کلام نداشت آموزش و درمانشو شروع کرده بودن. زمانی که اصلن اوتیسم تو ایران شناخته نبود

البته تاخیر رشدی باشه یا بیبی دیجیتال علامتها و مشکلات خیلی قابل برگشت ترن. مثلن یه تاخیر رشدی میتونه تو بزرگسالی کاملن لوکی باشه و به معنای حقیقی خوب شده باشه

اما اوتیسم اینجور نیست، یا مغز بیشفعال هم همش یه ذره متفاوته