2777
2789
عنوان

دخترم حرف نزد 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 52 پست

نگران نباش نمیفرستن مدرسه استثنائی 

نهایتش تو پروندش مینویسن ارجاع به متخصص

بعد نامه متخصص رو میبرید و تمام

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم همه رو باهاش تمرین کردم کلی نمونه باهاش تمرین کردم

خوب نگران نباش حتما یه راهی جلوی پات میذارن مطمین باش استثنایی نمیفرستن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

نه بابا مگه الکیه .بچه ای که همه چیش عادیه و فقط ترس داره که نمیفرستن استثنایی.حتما خود شما ترس داری بچه هم باهوشه درک میکنه و استرس میگیره.فردا با هم برین یه عروسک خوشگل براش بخر و باهاش ببر بگو وقتی از اتاق اومدی بیرون میدم بهت

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

عزیزم اگه میتونی با پدرش بفرستش

گاهی بچه ها به مادرها میچسبن ولی از پدرها راحت تر جدا میشن

بزار اینبار پدرش کنارش باشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
نه بابا مگه الکیه .بچه ای که همه چیش عادیه و فقط ترس داره که نمیفرستن استثنایی.حتما خود شما ترس داری ...

امروز تو مدرسه خانوم مسوول گفت اگر فردا بخواد اینطوری کنه هیچ مدرسه ای ثبت نامش نخواهد کرد

عزیزم اگه میتونی با پدرش بفرستش گاهی بچه ها به مادرها میچسبن ولی از پدرها راحت تر جدا میشن بزار ای ...

اتفاقا قصد داشتم همین کارو کنم .ولی میترسم پدرش تحمل نکنه و برداره بیارتش بیرون.اصلا صبور نیست

آخه اطرافیانم همه ش مثال میزنن که کسایی و دیدن که این مدلی بودن فرستادن مدرسه استثنایی 😔

اطرافیان رو ول کن اونهایی که تو.مدارس هستن هزاران بچه دیدن صرفا به خاطر خجالتی بودن و استرس بچه رو نمیفرستن استثنایی فقط بهت نامه. میدن. بری. پیش. متخصص که تا قبل از،شروع مدارس مشکل رو.برطرف کنی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
2810