2777
2789
عنوان

دخترم حرف نزد 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 52 پست
میگه میترسم. فکر میکنه بقیه همه چی و بلدن فقط این بلد نیست. میگه کاش وقتی به دنیا اومدیم خوندن نوش ...

بگو تستش این نیست که تو نوشتن بلد باشی میخوان باهات حالو احوال کنن اسمتو بپرسن و... الکی بگو همون دوتا کلمه حرف بزنه بقیشم میگه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی باهاش حرف زدم. دیشب کلی باهاش صحبت کرده بودم مطمین بودم میره داخل و جواب میده اما چسبید به من ...

یکی ازمراحلش روهمراهش بروداخل که استرسش کم بشه تستای بعدی روتنهاانجام میده

بگو تستش این نیست که تو نوشتن بلد باشی میخوان باهات حالو احوال کنن اسمتو بپرسن و... الکی بگو همون دو ...

مرسی عزیزم 

میگم بهش .کلی امشب باهاش دوباره حرف زدم.میگه باشه.تا دونفر میبینه شروع میکنه

عزیزم شما درجریانی که من کی به فکر افتادم؟؟؟؟؟؟ چندبار مشاوره بردم. همکاری نمیکنه الانم از هفته دی ...

نه از کجا در جریان باشم خودتون باید توضیح بدین وقتی تاپیک میزنید...

حالا فردا انشالا صحبت کنه اگر هم نکرد شاید تا آخر تابستون بشه دوباره سنجش رفت

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

هانی پیگیر باش ولی نهایت یک سال دیر میره تو این یک سال کلاسای خلاقیت و... ببر پیش بهتری بزار با مربی صحبت کن مشکلشو بگو راه میفته

فردام میتونی بهشون بگی قبول کنن اگه تا مهر ترسشو کنار نزاشت اون زمان بگن ببر بگو بهت زمان بدن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
یکی ازمراحلش روهمراهش بروداخل که استرسش کم بشه تستای بعدی روتنهاانجام میده

اجازه نمیدن کسی داخل بره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
امروز هر چی به خانومه گفتم منم باهاش برم داخل گفت باشه صبر کن صحبت کنم.آخرشم گفتن نمیخواد.

میدونی سوالاش چیه؟

اسم و فامیل ...

از ده تا یک رو برعکس بشماره...

تعدادی،مهره های رنگی هست که باید بگه از هر رنگ چندتاست...

از یک تا دوازده رو بشماره...چند تا فلش کارت میارن که باید مرتب کنه.. عکس لباس نشونش میدن که بگه کدوم زمستونه هست کدوم تابستونه...

سوالای این مدلی

خب پس بااین اوصاف ک مدرسه عادی ثبت نامش نمیکنن چون از نظر اونا حداقل امتیاز پایه ی سنجش رو نمیاره!!!

سلام عشقم😍😍

جدی انقدرسختگیری میکنند! !!!!!!!یعنی بچه حرف نزنه بخاطرترس وخجالتی بودنش بایدبره استثنایی!!!!!!؟

نمیدونستم 

اینهمه مدرسه دولتی وغیردولتی هیچ جاقبولش نمیکنن؟

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
2810