2777
2789
عنوان

دخترم حرف نزد 😔😔😔

1784 بازدید | 52 پست

سلام امروز قرار بود تست هوش بگیرن تو مدرسه. همه بچهها رفتن داخل دختر من هرکاری کردم نرفت.

بعدا هرجی باهاش صحبت کردن حرف نزد.

گفتن فردا تست اصلی تو مدرسه دیگه هست و اگر حرف نزنه قبولش نمیکنن.

من چیکار کنم

اگر حرف نزنه میفرستنش مدرسه استثنایی ها؟؟؟؟؟

اخه چرا حرف نزد؟

امشب شما و پدرش در فضای ارام خونه براش توضیح بدین که این موضوع خیلی مهمه و لازم نیست از چیزی نگران باشه 

شما بچه خودتو بهتر میشناسی به هر نحوی بلدی استرسشو کاهش بده

بهش وعده بده اگر خوب همکاری کنه میتونه شب دوساعت بیشتر بیدار بمونه یا بیشتر تلویزیون تماشا کنه یا هرچیزی که میدونی دوست داره

حال متکلم از کلامش پیداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترتون مهد یا پیش دبستانی رفته؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

1سال میره پیش دبستانی با دوستاش حرف نزده.

نمیدونم چشه. تو خونه بلبل میشه.

بیرون دهنش باز نمیشه.

پیش دبستانیشم ازین مهدای بدرد نخور بود .که خواستم دوماه بعد از ثبت نام ببرمش جای دیگه نذاشت مربیش .

گفت درست میشه

نه عزیز دلم چرا بره استسنایی مگه پیش نرفته؟اصلا تست هوش چرا گرفتن

همه بچه های کلاس اولی سنجش دارن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
1سال میره پیش دبستانی با دوستاش حرف نزده. نمیدونم چشه. تو خونه بلبل میشه. بیرون دهنش باز نمیشه. پ ...

فکر نمیکنی بعد از،یک سااااال کمی دیر به فکر راه چاره افتادی؟

امشب با محبت و وعده جایزه و شهربازی و ...راضیش کن فردا تستش رو انجام بده ولی حتما بعدش در طول تابستون ببر پیش مشاور کودک 

بهش بگو اگه حرف نزنی نمیتونی بری مدرسه فکر میکنن هیچی یاد نگرفتی شاید غیرتی شد    

خیلی باهاش حرف زدم.

دیشب کلی باهاش صحبت کرده بودم مطمین بودم میره داخل و جواب میده اما چسبید به من و اشک میریخت

1سال میره پیش دبستانی با دوستاش حرف نزده. نمیدونم چشه. تو خونه بلبل میشه. بیرون دهنش باز نمیشه. پ ...

هانی ببرش پیش مشاور شاید ترس داره یا خجالتیه

دختر من خجالتی بود و منزوی گذاشتم مهد کلی با مربیش دوست شدم دو ماه اصلا نه حرف میزد نه قاطی میشد بلاخره مربیه با توجه و محبت درستش کرد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
میگه میترسم. فکر میکنه بقیه همه چی و بلدن فقط این بلد نیست. میگه کاش وقتی به دنیا اومدیم خوندن نوش ...

خب مراحل سنجش روبراش توضیح بده که استرس نداشته باشه

من خودم بیشترازدخترم استرس داشتم موقع سنجشش😆 🙈

فکر نمیکنی بعد از،یک سااااال کمی دیر به فکر راه چاره افتادی؟ امشب با محبت و وعده جایزه و شهربازی و ...

عزیزم شما درجریانی که من کی به فکر افتادم؟؟؟؟؟؟

چندبار مشاوره بردم. همکاری نمیکنه

الانم از هفته دیگه ورکشاپ گذاشتن باید ببرمش

2810