2777
2789

بچم دارم میگیرم از پوشک بعد تلاش زیاد چند روز پیش میگفت جیش دارم  میگفتم نگه دار تا ببرمت و میبرمش حیش می‌کرد ولی تازگیا تا میگه جیش دارم جیش میکنه دیگ نگه نمیداره منم دیگ خسته شدم 

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نه خسته نشو، این یه روند کاملا طبیعیه هربار که این کارو میکنه با خونسردی و روی خوش بهش بگو عزیزم این بارو اشکال نداره ولی دفعه بعد که جیش داری بریم دسشوی ،و هربار تکرارش کن احتمالا تا یکی دو هفته اینجوریه بعدش یواش یواش خودش باهات میاد دسشوی ولی مباید سرزنش بشه صبور باش

من یه تاپیک کامل در این باره زدم اگر میخوای بخون . فقط به گفتنش نیست بچه باید به امادگی کامل رسیده باشه وگرنه موفق نمیشی . 

الان فصل میوه های سرده هندونه طالبی گوجه سبز اگر اینا بهش بدی کنترلش سخت میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه نه خسته نشو، این یه روند کاملا طبیعیه هربار که این کارو میکنه با خونسردی و روی خوش بهش بگو عزیزم ...

دیروز رفته بودم خونه مادرم جیش کرد یدونه محکم زدم از پاش گریه کرد خیلی عصابم خورده میگه ولی نمیتونه نگه داره جیشش رو تا من ببرم سریع میگه جیش کردم  

خدایا شکرت 
دیروز رفته بودم خونه مادرم جیش کرد یدونه محکم زدم از پاش گریه کرد خیلی عصابم خورده میگه ولی نمی ...

اخ چطور دلت میاد؟اگه اینجوری ادامه بدی بهت قول میدم تا یه سال دیگم یاد نمیگیره،برو براش شو،رت آموزشی بگیر اینجوری فرشم کثیف نمیشه و صبور باش حتس اگه این قضیه یه ماه دیگم طول کشید باهاش مهربون باش

من یه تاپیک کامل در این باره زدم اگر میخوای بخون . فقط به گفتنش نیست بچه باید به امادگی کامل رسیده ب ...

اینم خیار و اینا زیاد میخوره یعنی از اونه نمیتونه نگه داره 

خدایا شکرت 
اخ چطور دلت میاد؟اگه اینجوری ادامه بدی بهت قول میدم تا یه سال دیگم یاد نمیگیره،برو براش شو،رت آموزشی ...

اخه ميگم تو شور ت اموزشي هم جیش میکنه مثل پوشك  

خدایا شکرت 
اخه ميگم تو شور ت اموزشي هم جیش میکنه مثل پوشك  

اسم اسمش روشه اموزشیه،سعی کن با زبون بچگونه که حالیش میشه چندین بار براش توضیح بدی ،بهش بگو این شو رت مال توه واسه بچهای که دیگه بزرگ شدن میرن دسشوی جیش کننه،هروقت جیش داشتی بگو که جیشت نریزه تو این شور ت قشنگ،فکر نکن با یه بار حرف زدن و چند بار دسشوی رفتن درست میشه من الان ۴ماهه دارم آموزشش میدم تازه دوهفتس کاملا یاد گرفته ولی دقت کردم وقتی مهمون میاد انقد مشغول بازیه یادش میره بگه تن تند میگه مامان داره میریزه برای همین خودم حواسم هست وقت مهمونی زود زود میبرمش

دیروز رفته بودم خونه مادرم جیش کرد یدونه محکم زدم از پاش گریه کرد خیلی عصابم خورده میگه ولی نمی ...

لطفا لطفا اول اصولشو یاد بگیر بعد بچه تو وارد گرفتن از پوشک کن . چرا برای همه چیز دنبال اموزش و یادگیری هستیم برای چیزای به این مهمی نه ؟ اگر درست بچه تو نگیری توی سن بالاتر ممکنه کنترل نداشته باشه یا ممکنه شب ادراری بگیره . فقط به خاطر چیزی که راهشو بلد نبودی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بزار دیر بگیر . من پسرم 2/5 سالشه تازه گرفتم. خونه هم کثیف نشد. اعصابم هم به هم نریخت. خودش هم راحت ...

دوسال و هفت ماهشه اخه کی بگیرم دیگ خوشبحالت راحت گرفتی چجور گرفتی 

خدایا شکرت