2777
2789
عنوان

شما قبل ازدواج اشپزی کردنو یاد گرفتین یا بعد ازدواح

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 107 پست
هنوز یاد نگرفتم🥲 در مرحله بعد ازدواج که چی بگم بعد از مادر شدن به سر میبرم‌با سه تا وروجک🥲🥲

جدی میگین 

دست پختتون بده یا کلن بلد نیستین؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دختر من خواستگار داره و هیچی بلد نیست واقعن نگرانم

عزیزم الان انقدر یوتیوب و اینستا قشنگ با ویدیو یاد میدن که مطمئن باش مشکلی پیدا نمیکنه

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نصف قبل ازدواج نصف بعد ازدواج

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
عزیزم الان انقدر یوتیوب و اینستا قشنگ با ویدیو یاد میدن که مطمئن باش مشکلی پیدا نمیکنه

اصلن حرف گوش نمیده 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
جدی میگین  دست پختتون بده یا کلن بلد نیستین؟

بلد نیستم وگرنه دستپختم خوبه چیزایی که بلدم را خوب درست میکنم.آخه همیشه مشغول درس و کار و دانشگاه بودم وقتی نذاشتم برای آشپزی 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
بعدش با کلی استرس الانم به هر مجرده میگم آشپزی یاد بگیر بعدا دردسر نشه واست

حق دارین خود منم بعد ازدواج یاد گرفتم 

هیچکی غذاهامو نمی خورد 😁😂

ولش کن هر وقت نیاز پیدا کرد یاد میگیره نیومدن آشپز بگیرن که

😅😅😅شما تنها کسی هستی که دلداری میدی

بلد نیستم وگرنه دستپختم خوبه چیزایی که بلدم را خوب درست میکنم.آخه همیشه مشغول درس و کار و دانشگاه بو ...

حق داری اشپزی وقت میخواد

2810