2777
2789
عنوان

دوستان کسی پرولاکتینش بالا بوده لطفاً میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست
ترشح از سینه دارید؟ من مدتیه دارم میترسم برم دکتر.میگن شاید چیز بدی نباشه و به خاطر پرولاکتین بالا ...

نه ترشح ندارم ولی پرولاکتین حتی اگر غده هم باشه خیلی راحت قابل درمان برای این بیماری من استرسی ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس چ جوری درمان میشه یا کنترل ؟؟؟ بری دکتر دارو خواب آور میده ؟؟؟

اول از همه ريشه يابي كن اصلا استرس هاتون براي چيه ! و بعدش. شروع كن به پذيرفتن هر اتفاق اي كه براتون افتاده خودتون انقدر سرزنش ام نكنيد و سوم اينكه گذشته براي گذشته بوده اينده ام براي اينده. تو لحظه حال باشيد از ٢٠ ثانيه شروع كنيد تو لحظه حال باشيد يه لذات خيلي خاص رو تجربه ميكنيد .  شما بايد پاكسازي دروني بشي. ترس هات رو بزاري كنار چاكرا ريشه تون مسدود شده ، من نميگم بريد روانپزشك بهتون قرص سرتالين … بده من ميگم از ريشه درمان روحي بشيد روح تون خسته است 

🕊
نه ترشح ندارم ولی پرولاکتین حتی اگر غده هم باشه خیلی راحت قابل درمان برای این بیماری من استرسی ندارم

من هم به خاطر پرولاکتین نمی‌ترسم میترسم خدای نکرده بیماری بدتری باشه.آخه ترشح سینه زیاد خوب نیست.حالا چند روز دیگه صبر میکنم اگه قطع نشد میرم دکتر.

من هم به خاطر پرولاکتین نمی‌ترسم میترسم خدای نکرده بیماری بدتری باشه.آخه ترشح سینه زیاد خوب نیست.حال ...

نه احتمال زیاد پرولاکتین ولی به زودی برو دکتر برات قرص بنویسه