2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا چقدر خوشحالم که رسم خاصی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 38 پست
خب همش میشه گردن خانواده عروس . حتی خرج عقدم با داماده طرف ما

کجا همش میشه گردن خانواده عروس؟

یلدایی با خانواده داماده

دندونی و تعیین جنسیت رو اگه بگیرن با خود زوجه یعنی مامان بالای بچه میگیرن

سیسمونی رو هم خانواده ی عروس میگیرن بجاش خانواده داماد هم طلا میخرن اگر افراط و تفریحی در کار نباشه و خانواده ها خودشون رو تو فشار نندازن همه اش خوبه اتفاقا کمی برای زوج جوان میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دندونی و جنسیت که رسم نیست ،رفتارهای جدید و امروزه ولی سیسمونی و یلدایی و جهاز رسم است.  واقعا ...

حالا با یلدایی کاری ندارم ولی وقتی دو نفر دیگه میخوان بچه بیارن چه لزومی داره پدر و مادر دختره خرج و هزینه ی وسایل بچه رو بدن؟ 

مگه کم برای خرید جهیزیه زحمت کشیدن؟

جای مردان سیاست، بنشانید درخت... که هوا تازه شود...!    
ولی برای پسر خرید جهیزیه و هزینه جشن عقد و عروسی رو دارید ؟  خانواده پسر برای عروس یلدایی نمیب ...

تکه های بزرگ با پسره هزینه عقد و عروسیم با پسره . 

این یلدایی رو من اصلا نشنیدم و ندیدم ولی اگه خانواده ها بخوان خودشون میرن مهمونی یه کادو هم میبرن ولی اسمش یلدایی نیست

قوم کورد همچین رسمی ندارن🌼 ولی رسم های زیادی داریم و بهتر از اینا هستن

کورد کجایی.؟؟😁

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من در کل با جشن و شادی موافقم اگر چشم و هم چشمی و افراط نباشه همه ی این جشنا خوبن 

سلام قشنگم

دقیقا اجبار کار جشن رو خراب میکنه 

حتما فلان جور باشه 

حتما بهمان جور باشه

وفتی ادم بتونه انتخاب کنه جشن بهترین چیزه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کجا همش میشه گردن خانواده عروس؟ یلدایی با خانواده داماده دندونی و تعیین جنسیت رو اگه بگیرن با خود ...

مگه دندونی و جنسیت چقدر میشه . اصلش همون سیسمونیه که چقدر وسیله میخواد و خرج برمیداره و رقابت میره سرش و باعث حرف و چشم به هم چشمی میشه خداروشکر نداریم خود پدر و مادر بچه در حد توانشون میخرن

به خاطر کمک به زوج جوان جهیزیه میخرن و سیسمونی میدن

جهیزیه رو میگیم شروع زندگی دست و بال زوج جوان خالیه 

سیسمونی رو هم نمیتونن بخرن؟ اگه نمیتونن ۴ تا تیر و تخته بگیرن خب اشتباه میکنن بچه میارن 

بعدش هم حالا چه لزومی داره حتما خانواده دختر وسایل سیسمونی رو جور کنه؟؟؟

جای مردان سیاست، بنشانید درخت... که هوا تازه شود...!    
2810