2777
2789
عنوان

پسرم هفده ماهشه کلافه م کرده

52 بازدید | 4 پست

پسرم هفده ماهشه مدااااااام بغل و میمی میخواد حتی وقتی نشستم میگه بغلم کن وقتی اشپزی میکنم میاد انقدر گریه میکنه  تا بغلش کنم ، منم دیسک خفیف دارم همیشه کمرم درد میکنه ،همسرم هم خونه نیست تا ده روز دیگه نمیاد ، تنهام ، کلافه شدم ،یعنی تا پامیشم سریع گریه میکنه بغل میخوادچیکار کنم بخدا هیچکاری رو نمیذاره انجام بدم حتی یه دسشویی رفتن ساده ،یه غذا ساده هیییییچی خسته شدم بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادتش بده به بازی های نشستنی یه مدت فقط  کنارش بشین بازی کن بعدچند روز مثلا  یه بار پاشو مثلا بگو اب بخورم بیام برو زود برگرد هی برو زود برگرد از چند روز بعد هی طولانی ترش کن مثلا توی اشپزخونه اسباب بازی بریز بازی کنه بعد یکم ظرف بشور یا یکم پای گاز باش یکم بهش توجه کن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚