2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حرارتی زیاد استفاده نمیکنم کلا خیلی کاربرد نداره ولی شیگلم خوبه 

اگه رنگ ملیح میخوای لیپ گلاس کیکو بخر عزیزم یا تینت اتود

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
لیپ گلاس هم بی رنگه با یه رنگ طبیعی داره؟ میخوام زیاد معلوم نباشه

لیپ گلاس براق میکنه لب رو عزیزم برند کیکو میزنم یه کوچولو رنگ هم داره عالیه 

رنگ طبیعی لب اگه میخوای همون تینت بزن از برند اتود یا بنفیت

حرارتی هم شیگلم خوبه ولی رنگش خیلی کمرنگه بیشتر شبیه بالم لبه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

رژ مکه ای

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
ممنون عزیزم ✨🌹شیگلم رو چند خریدین؟

حدود ۵۰۰ خریدم عزیزم یک ماه پیش

بینشون این قیمتش مناسب تره و تینت

500خیلیههه😅 ممنون🙏✨

تینت حدود ۲۰۰ هست اونو بگیر

خواهش میکنم❤️

2810