2777
2789
من ک تو جریان ریز ماجراتون نیستم  ولی به عنوان یه پسر اگه یه دختری خیلی سرد باهام رفتار بکنه ا ...

نمیدونم اونو 

ول یکلا باید عادی پیام داد ؟ نه خیلی زیاد نه خیلی کم؟

نمیدونم اونو  ول یکلا باید عادی پیام داد ؟ نه خیلی زیاد نه خیلی کم؟

آره 

ببین اگه بخوادت میخوادت 

اگه نخوادت خودت رو بکشی هم نمی خوادت 

ولی در کل نباید به ما پسرا هیچ هیچ هیچ اعتماد کنی خودمو نمیگم من ک تا بحال دوست دختر نداشتم ولی دوستامو دیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره  ببین اگه بخوادت میخوادت  اگه نخوادت خودت رو بکشی هم نمی خوادت  ولی در کل نبای ...

اعتماد که اصلا واقعا ببخشید ولی هر کی رو دیدم سریع پرو شده سلام دادم رسیده به اینکه عزیزم فدات شم و این داستانا 

چه ربطی به پوششم داره😂

خیلی ربط داره خیلی 

مثلا من خودم اگه تو محیط یا کلاس یه دختر چادری ببینم جرات نمیکنم حتا نگاش بکنم چون با خودم میگم این چادر پوشیده یعنی من نه! شاید خوشش نیاد و اگر بخوام باهاش صحبت کنم سعی میکنم ک خیلی مودبانه و با احترام صحبت کنم باهاش ک شخصیتش حفظ بشه

ولی اگه ببینم یه دختر خیلی جلف لباس پوشیده 

به خودم جرات میدم هرجوری میخوام باهاش صحبت کنم برامم مهم نیست ک ناراحت بشه

مثلا چند وقت پیش داخل خیابون یه پسره اومد لپ دختررو کشید ، دختره هم خیلی بد لباس پوشیده بود و آرایش کرده بودو اینا ، غریبه هم بودن 

دختره خیلی ناراحت شد 

منم خیلی ناراحت شدم 

رفتم پییش دختره گفتم خانوم به وله قسم اگه یه روسری ساده سرت بود پسره به خودش جرات همچین کاری رو نمیداد   

مطمئن باش به یه دختر چادری با شخصیت هیچ پسری جرات نمیکنه نگاه چپ بکنه 

حالا اگه گرمتونه یا آزادی میخواین هر جور راحتین 

ولی باید این چیزاشم بپذیرین دیگه 

همه جا دنیا هم همینه کاریش نمیشه کرد 

پس نگو به نوع پوشش ربط نداره 

مطمئن باش خیلی خیلی ربط داره

خیلی ربط داره خیلی  مثلا من خودم اگه تو محیط یا کلاس یه دختر چادری ببینم جرات نمیکنم حتا نگاش ...

خب ببین این مشکل خودته دیگه چه ربطی داره 

همینکه به خودت جرات میدی بری مزاحم دختر مردم بشی با هر پوششی یعنی از بیخ و بن قضیه مشکل داره

دخترایی هستن با چادر هم جوری میخندن صداشون تا ده تا کوچه بالاتر هم میره🤷‍♀️

بعدشم اصلا نمیدونی که من چادریم یا نه😉

خب ببین این مشکل خودته دیگه چه ربطی داره  همینکه به خودت جرات میدی بری مزاحم دختر مردم بشی با ...

ببین من در باره خودم و شما حرف نمیزنم

درباره جامعه میگم 

بله یه اثتثنا هایی وجود داره

من کلی میگم 

ول شما یک ساعت با چادر تو خیابون برو و بعدش یک ساعت با تیپ جلف فرق پوشش رو میفهمی

بعدش من تو عمرم مزاحم دختری نشدم چون خودم دو تا خواهر دارم