2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامیل  ارطباط که سالی ۲و یا ۳ بار میریم خونشون میبینمش    اون باهام حرف میزنه اسممو ...

فالو داریش؟

اگه خب میری خونشون یجوری سوال اینا بپرس بگو اگه سوال داستم بازم میتونم بهت پیام بدم یا مثلا خودت پیام بده بکو اینو نمیدونم کمک کن اینا

بپرسید

دو تا استوری مو ریپلای زده و خودش حرف زده  اول و اون وسط بین چتامون ک استوری گذاشت منم ریپ زدم چون یجورایی به من مربوط بود اون عکس

حس میکنم داره خیلی کش در میشه وباعث میشه که نخواد مثل روز اول خودش پیام بده

بخث رو ببندم باز خودش پیام میده؟

اره خیلی

من ک تو جریان ریز ماجراتون نیستم 

ولی به عنوان یه پسر اگه یه دختری خیلی سرد باهام رفتار بکنه ازش دوری میکنم و اگه خیلی مشتاق نشون بده ارزششو پیشم از دست میده.

الانم نمیدونم اگه اونم مثل تو براش مهم باشه آره دوباره پیام میده 

یچیزی بپرسم؟

ببین نمیخوام فاز نصیحت بردارم ولی من خودم همه جوره رفیق دارم و پسرا رو خوب میشناسم 

کاش دخترا ارزش و جایگاهشون رو بدونن 

بدونن ک دختر بودن چه مقام بزرگیه و عفیف باشن 

که بازیچه دست هر پسر بی سر و پایی ک معلوم نیست کیه نشن 

یعنی اینطوریع ک پسره میگه 

تو هیچ شخصیت خاصی نداری ک من بهت محل میزارم احترامی هم برات قائل نیستم و استعداد خاصی هم نداری اینم ک بهت محل میزارم به خاطر نقطه چینه 

ببین نمیخوام فاز نصیحت بردارم ولی من خودم همه جوره رفیق دارم و پسرا رو خوب میشناسم  کاش دخترا ...

نه متوجه شدم منطورت رو بودن کسایی که خیلی معلوم بود هدفشون چیه و نتیجه ش رو هم خودشون متحمل شدن 

کسی نیستم مثل بعضی دخترا با همه پسرا گرم بگیرم و اینم نمیدونم واقعا آخرش چیه