2777
2789
عنوان

من یه مادر پسر ۲۱ماهم که دیگ روان واسم نمونده😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 79 پست
خلاصه چقد سخته…

خیلی پسرم هزارماشالله اروم و تپلی بود اصلا اذیتم نکرد ولی امان از دخترم که نابود شدم تنها دعایی که ادم باید برا یکی بکنه اینکه خدا بهت فرزند سالم و ارومی بده بچه گریه کن پدر جد مادرش رو درمیاره

اره بخدا گریه و جیغ های دخترم هر روز بیشتر از دیروزش میشه 

هر چی بزرگتر بشه بهونه هاش بیشتر و سخت ترم میشه و اون وقته که از پسش برنمیای

باور کن من روزی هزار بار از خودم تشکر میکنم که مقاومت کردم و این اخلاقشو ترک دادم

چون الان که ۳ سالشه واقعن خوبه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی پسرم هزارماشالله اروم و تپلی بود اصلا اذیتم نکرد ولی امان از دخترم که نابود شدم تنها دعایی که ا ...

منم خوب بود بخدا

تازگیا اینجوری شده هکش میگه یا بریم بیرون یا بغلم کن اب بازی کنم برم برم پا یخچال

خداروشکر 
هر چی بزرگتر بشه بهونه هاش بیشتر و سخت ترم میشه و اون وقته که از پسش برنمیای باور کن من روزی هزار ب ...

صحبت شما کاملا درسته ولی وقتی شوهرم همکاری نمی کنه یا وقتی مهمونی خونه مامانم می رم اون هم داد و بیداد می کنن که چرا اشک بچه رو درمیاری دیگه ادم طاقتش طاق میشه 

عزیزم نه ما فاطمه زهرا هستیم نه بچه ما مثل امام حسن و امام حسین هست و نه شوهری مثل امام علی داریم. ب ...

این جواب شما جاش اینجا نیست. اونجایی که آقایون گفتن اخلاق فاطمه زهرا، زیبایی فلان هالیوودی، اونجا یه عده از خانمها اومدن گفتند شما هم حضرت علی نیستید.

من گفتم بچه داری ثواب داره اصلا چه ربطی به حضرت فاطمه داشت من نمی دونم .این خانم گفت حضرت فاطمه هم کارگر داشت، که جواب منطقی من این بود و در کتب خارجی ها هم می تونید تحقیق کنید و ببینید:

زندگی ما با داشتن حداقلهایی که الان توی خونه همه هست، اتو، خرید نان آماده، لباسشویی، ابگرم همیشگی، بعضا ماشین ظرفشویی، وسیله نقلیه، اجاق گاز، کولر و جارو برقی و ...از زندگی پادشاهان دویست سال پیش راحت تره. اگه تردید دارید یه روز از این وسایل استفاده نکنید تا زندگی اون زمان رو درک کنید. 

یه شاهد دیگه

برنامه زندگی مس از زندگی آقایی گفت وقتی در برزخ گفتم خدایا من که زمان پیامبر نبودم که مثلا بدونم چی درسته چی غلطه. ایشون رو بردند زمان حضرت بنیامین... گفت درست کردن فقط نان برای یه خانواده نزدیک نصف روزشون رو می گرفت!

باز هم تاکید می کنم من فقط گفتم بچه داری ثوابش زیاده، اون خانم جریان حضرت فاطمه رو وسط کشید. 

ترنج
 کاش من جات بودم به خاطر هر لحظه بچه داری برام ثواب می نوشتند. اینجا زود می گذره. اون دنیا تا ا ...

برای بچه داری برا ادم ثواب مینویسن؟🤔

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
 کاش من جات بودم به خاطر هر لحظه بچه داری برام ثواب می نوشتند. اینجا زود می گذره. اون دنیا تا ا ...

انقد بدم میاد از این جوابا که چی مثلا.. مادر این همه زحمت میکشه با ز یه عده هستن اینطوری تیکه بپرونن.. مادر دیگه خسته میشه مراقبت از یه بچه غرغر و نق نقو خسته کننده اس 

وسط این همه مادری کردن های زیباتون ،لطفا برای برآورده شدن حاجت من هم صلوات بفرستین

خدا کوچولوتون رو حفظ کنه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

منم مادردوتا بچه شیطونم کوچیکه ۲ سالشه که مدام جیغوگریه وقتایی هم که ساکت بشه برادرش میره سراغش ی کاری میکنه گریه کنه ...اعصاب برام نمونده مریض شدم اما نه ازبچه ها از پدر عوضیشون که میگه فقط بچه های تو اینطور چون مادری بلدنیستی ازش متنفرم ...وخانوادش که پرش کردن و طرفشو گرفتن عوضیا ی بار نگفتن بچه ان و این رفتارا برای هم بچه ها عادیه

برای بچه داری برا ادم ثواب مینویسن؟🤔

بله برای میکی که برای شیر خوردن می زنه و برای تمام کارهایی که یه زن برای خانواده اش می کنه، همین طور برای مردی که برای رفاه خانواده اش تلاش می کنه. 

ترنج
منم یه مادر دختر ۱۸ ماهه ویه پسر ابتدایی که الان وقت امتحاناتشه از صب فقط دارم راه میرم بچه بغل میکن ...

بخدا که الان دقیقا من همین طوریم، پسرم کلاس دومه مریض شده سنبه امتحان ریاضی داره هم دارم ریاضی کار می کنم، هم جارو وسطه ، هم دارم ناهار می پزم و گریه های دخترم رو میشنوم دیگه خل شدم از این وضیعت

منم نشستم به گریه کردن مگه چقد ما میکشیم من ک نمیشم بچه دومم نمیییییخام مگه خودم و نمیبینم ک دارم ...

الان هوا خوبه ببرش تو حیاط بازی کنه یا ببرش پارک یه برا عوض کردن حال و هواتون اصن برید سوپر مارکت خرید کار خونه همیشه هست براش کارتون جدید بزار باهاش حرف برن بازی کن خسته میشه کمتر نق میزنه من پسرم ۴ سالشه الان میفهمم هر چقد سخت بگیری سخت میگذره به خدا بیخیال باش بخصوص درمورد کار خونه استرس کثیفی و بهم ریختگی نداشته باهاش هر کی ببینه میدونه بچه کوچیک داری بدتر اعصابت خراب میشه 

کاربری دست منو خواهرمه🫡