2777
2789

با خانوادمم غریبم حس میکنم جزو اشیا خونم .... 

دلم میخواست آدمایی بودن ک دوستشون داشتم دوستم داشتن....

اما من هیچکسی دوست ندارم کسی هم دوستم نداره ...

امروز روز ششمی ک پام از خونه بیرون نزاشتم :/ خب برم چیکار ؟ همینجوری بگردم تنها؟ کسی ندارم باهاش برم 

کسب ندارم باهاش حرف بزنم 

وقت کلاس رفتن وباشگاه رفتم ندارم ......

اگ آدمای ارزشمندی دارید تو زندگیتون خیلی خوشبختین💔 کاش یکی بود باهاش حرف بزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@گوربه_کوچولوم    

بله تنها نیستی 

بغل تاپیک تو بود 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
عزیزممم🥺🥺🥺 میتونی با من درد و دل کنی

عزیزم حقیقت همینه متاسفانه .... حتی اینجام نوشته از ی تعداد خط فراتر بره حتی کسی نمیخونه💔

خیلی سعی کردم از تنهایی در بیام ولی آدمای دورم هم دنبال سو استفادن

منم هیشکی رو ندارم 

بد ترش اینجاس ک الان به شدت عصبی ام 

و نمیدونم چیکار کنم 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
منم تازه اومدم ی شهر دیگ و هیچچچچ دوستی ندارم خیلی ناراحتم

من از اول زندگیم همینم حتی خاطره ای یادم نمیاد .....

همیشه تو اتاقمم شاید از ۱۰ روز ۸ روز تو اتاقم

عزیزم حقیقت همینه متاسفانه .... حتی اینجام نوشته از ی تعداد خط فراتر بره حتی کسی نمیخونه💔 خیلی سعی ...

چرا این فکرو می‌کنی؟؟ نباید دیدت انقدر منفی باشه کدوم شهری چند سالته؟؟؟؟ 

خدایا شکرت♥️♥️♥️
منم هیشکی رو ندارم  بد ترش اینجاس ک الان به شدت عصبی ام  و نمیدونم چیکار کنم

خاموالم همیشه این حس بهم دادن ک همه از تو بدشون میاد دوست داشتنی نیستی از بچگی با هرکی همکلام میشدم بعدش مامانم میگف من اگ جای فلانی بودم دیگ محلت نمی‌دادم....

انقدرر اینارو گف ک هراس اجتمایی پیدا کردم الان من موندم و ی کوله بار مشکل 

خودش کجاس؟ بیرون داره میگرده با داداشم

چرا بیرون نمیری نکنه خونوادت گیر میدن

اتفاقا اصلا گیر نیستن .... کسی ندارم برم بیرون باهاش از طرفی تایمم خیلی پر نمیتونم برم باشگاهی کلاسی ک با چند نفر آشنا شم ..... 

باورت میشه از هر ۱۰ روز ۸ روز تو اتاقم اون دو روزم تو خود خونم جایی نمیرم 

قبلا مامانم یکم اهمیت میداد الان حتی میاد خونه از سرکار نمیاد ی سلام کنه بهم مدام جوری رفتار میکنه انگار مزاحمش ام منم آدمم غرور دارم

خاموالم همیشه این حس بهم دادن ک همه از تو بدشون میاد دوست داشتنی نیستی از بچگی با هرکی همکلام میشدم ...

به حرفشون توجه نکن 

و خودتو درمان کن از تاثییرات منفی ک تو ذهنت نهادن 

2810