2777
2789
عنوان

داداشی 😢🔫

| مشاهده متن کامل بحث + 4913 بازدید | 110 پست
ولی کلا بعد ازدواجش خیلی فرق کرد... هنوزم جلوی خانومش بوس و بغل نداریم تا چشم خانومشو دور میبینم می ...

من به زنش میگم 😝😝

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
الان دارم گریه میکنم

چیلا 😢

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لازم نیس بگی خودشم میدونه اخلاق گندشو 😀

عجب خوار شوهری 😂😂

خیلی خودم آمارشو در آوردم گذاشتم کف دست ننه و بابام😈😈

بیچاره 😂😂

خدایاای کاش هیچ وقت به دنیانمی اوردیم دیگه طاقت ندارم ازبدو تولددارم سختی میکشم خدایاهم سن وسال هام رومیبینم حسرت میخورم وشوهرم درکم نمییکنه

عاشقی دردسری بودنمیدانستیم*حاصلش خون جگری بودنمیدانستیم*پرگرفتیم ولی باز به دام افتادیم*شرط بی بال وپری بود نمیدانستیم*یاصاحب الزمان بیادیگه طاقت نداریم*
تقصیر خودشه از بس کتک کاری میکردیم منم از پشت بهش خنجر زدم😈😈😈

رفیق بی کلک خواهر 👍👍👍👏👏👏

داداشای شما دوس دختر دارن ؟؟؟

داداش من رو پروفایلش چرت و پرت زیاد میزاره،منم همش سرم تو گوشیش بود ،همیشه پشت سرش میشستم رمزشو میفهمیدم میخوابید گوشیشو کش میرفتم شماره طرفو برمیداشتم بهش زنگ میزدم

خدایاای کاش هیچ وقت به دنیانمی اوردیم دیگه طاقت ندارم ازبدو تولددارم سختی میکشم خدایاهم سن وسال هام ...

درست میشه گلم منم روزی صد بار به این موضوع فک میکنم نگاه به خنده هام نکن 😭😭

داداش من رو پروفایلش چرت و پرت زیاد میزاره،منم همش سرم تو گوشیش بود ،همیشه پشت سرش میشستم رمزشو میفه ...

😲😲😲😲😲

چی میگفتی به طرف ؟؟؟؟

ی سری بخاطر دوس دخترش داشتن موتور و گوشیشو میدزدیدن ،منم زنگ زدم به دختر کلی بهش توپیدم ،گوشی رو داد ...

عجب داداش تو داداشی شدا 😂😂