2777
2789
عنوان

من همونیم ک گفتم مامانم بارداره

424 بازدید | 26 پست

خاله ها مامانم رفت سونو ی دونه عدش بهش نشون دادن گفتن بچته

خیلی خوشحال بود تا اینکه بابام بهش گف بندازش

ی چن روز خبری نشد تا رفتن دکتر و هی صحبت های عجیب میکنن ک آره این دکتر اون دکتر و...

امروز پیک واسه مامانم ی بسته آورد ی قرص ب اسم سایتوتک و از اون موقع ک بابام اون حرفو زد مامانم میگه ب کسی نگو حالا شاید کیسه باشه شاید این باشه

قبلا ی آمپول خریده بود ک جنین رو سفت کنه و نندازتش 

هر شب باید یکی میزد

الان ۹ تا بودش ۲ تا زد دیگه نزد

این قرص سایتوتک واسه چیه؟

مگیه میخورمش ک بچه سالم بمونه بهم

ولی من اعتماد ندارم بهش 

دو تاشم نیست قرصه

دیدم تو ی کاغذ هم نوشته ک زیر زبونی و واژینال و اینجور چیزا من سر در نیاوردم میشه راهنماییم کنید ت رو خدا اگر این تایپکو میبنیید بهم بگید این قرص سایتوتک چیه

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص سقط جنین سایتوتک با نام تجاری میزوپروستول برای جلوگیری از زخم معده هنگام مصرف NSAID (به عنوان مثال آسپرین ، ایبوپروفن ، ناپروکسن) استفاده می شود. این قرص همچنین در ترکیب با داروی دیگری به نام میفپریستون برای پایان بارداری (سقط جنین) استفاده می شود. 

قرص سقط جنین 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
نه نگفتی مامانت بارداره گفته بودی خودت بارداری  تاپیکات هست

مامانم بارداره ولی گفتم گوشیم سوخته چن بار با گوشیش تایپک میزارم تو تایپک های گل مژه ام یکی پرسیده جواب دادم

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن