2777
2789

برای همین دوس میشن اکثرا بعدم دلیل میارن که اگه به تو حس نداشته باشم به کی داشته باشم و این حرفای مسخرشون

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اکثرا فقط برا همین میان دوس میشن . با دوستت دارم و عاشقتم و میخوام‌ بگیرمت طرف رو‌خر میکنن کارشون که تموم ول میکنن میرن 

نهایتش میگن تو‌ اگه دختر خوبی بودی به این کار تن نمی دادی 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

چرا خودتو بی ارزش کنی 

هول و هیز زیاد شده 

بگو من مسئول نیاز جنسی شما نیستم 

فقط دوستیم و تمام 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
خوش به سعادتت ! !!  حالا که چی ؟ چکار کنیم !

ب تو ربطی داره؟؟؟ گفتم کاری کنی؟؟؟؟

یاد بگیر وقتی مخاطب کسی نیستی خودتو نندازی وسط

وقتی تو تاپیکی نظر میدم فقط و فقط وفقططططط مخاطبم استارتره مخالفی یهو نپر وسط ریپ نزن