2777
2789

نتیجه شو تو شکم پهلوهات میبینی به زودی به جای صورتت 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمنو زیاد بخور  کپسول ویتامین e زرد رنگ هستن باز کن روغن ش بزن صورت چاق تر میشی

سمنو طعنشو دوس ندارم.ولی از پریروز شروع کردم جوانه گندم میخورم روزی ی لیوان تا کی نتیجه میگیرم ب نظرت؟

😂من ۴۰ کیلوعم تازه باشگاهم میرم

خب باشه چون ۴۰ کیلویی که نباید کاری کنی شکم پهرو هات بزنه بیرون

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
سمنو طعنشو دوس ندارم.ولی از پریروز شروع کردم جوانه گندم میخورم روزی ی لیوان تا کی نتیجه میگیرم ب نظر ...

بستگی داره 

ولی هرچی بیشتر بهتر شاید ۳ ماه 

منم چاق شد صورتم ولی دیگه نخوردم مثل اولش شدم 

بستگی داره  ولی هرچی بیشتر بهتر شاید ۳ ماه  منم چاق شد صورتم ولی دیگه نخوردم مثل اولش شد ...

واقعا؟؟ینی خابید؟؟خب بعد چن مدت نتیجه گرفتی و هرروز میخوردی؟ی لیوان؟

سمنو طعنشو دوس ندارم.ولی از پریروز شروع کردم جوانه گندم میخورم روزی ی لیوان تا کی نتیجه میگیرم ب نظر ...

نگو عزیزم 😭یعنی یه دیگ بزرگ سمنو باشه تو چند روز میخوام انقدر دوست دارم 

نه مثلا در هفته ۳ بار با ماست البته راستی باید داخل ماست یک ساعت بماند تا قشنگ حل بشه 

بعدم همین کپسول e میزدم 

شیره انگور زیاد خوردم در چند ماه 

یعنی به من گفتن گونه کاشتی تپل شدی 😅گفتم نه اصلا 

ولی نخوردم مثل اولش شدم چون باید کنارش ورزش مخصوص صورت هم داشته باشی من انجام ندادم 

ورزش صورت خیلی تاثیر گزاره

نه مثلا در هفته ۳ بار با ماست البته راستی باید داخل ماست یک ساعت بماند تا قشنگ حل بشه  بعدم هم ...

عزيزم داری ورزش مخصوصشو؟من خیلی نیاز دارم آیدی میدی ایتا بهت پیام بدم

سرچ کن تلگرام هم هس ورزش مخصوص صورت 

البته همت واقعی نیازه خودم تنبلی کردم 

الان خودم روغن دنبه گوسفند آب کردم مالیدم صورتم میگن صورت رو پر میکنه

2810