2777
2789
ن مشکی نگیر همون کرم حالا یکم کم رنگ و پررنگ اشکال نداره ولی مشکی با کیفت اینا نمیخوره باهم

تنها که میرم خرید همش استرس دارم ک یچیز بخرم بقیه بگن زشته 😑💔

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش ب حرف بقیه توجه نکن بعد یه دقیقه بزن گوگل نگا مدلا چیعرو باهم ست میکنن😜😅

حالا بنظرت اسپرت بگیرم یا خیلی مجلسی طور؟؟

حالا بنظرت اسپرت بگیرم یا خیلی مجلسی طور؟؟

برا کجا میخای بپوشی اگ مهمونی دعوتی جایی  قرار عاشقانه ای چیزی مجلسی  البته سلیقه ای ولی اگ خودت اسپرت دوست داری الان معمولا اسپرت ترندولی من مجلسی ترجیح میدم 

برا کجا میخای بپوشی اگ مهمونی دعوتی جایی  قرار عاشقانه ای چیزی مجلسی  البته سلیقه ای ولی ا ...

ببین میریم عروسی این لباسو ام موقع رفتن ب تالار میخوام بپوشم بعدش عوض میکنم لباس مجلسیمو میپوشم .خودمم مجلسی دوس دارم ولی موندم اسپرت بگیرم ک بعد هم بتونم در روز مره بپوشم یا نه 

ببین میریم عروسی این لباسو ام موقع رفتن ب تالار میخوام بپوشم بعدش عوض میکنم لباس مجلسیمو میپوشم .خود ...

برا عروسی مجلسی قشنگ تره بالباس مجلسی اگ لباست مدلش اسپرته خب کفش اسپرت اگ ن از این مدل مجلسیا دامن بلندایه خب مجلسی بگیر پاشنه کم داشته باشه ک بعدم بتونی استفاده کنی

اینام قشنگه ایدا جانتصمیم گرفتم کیف سفید بخرم شالم سفید خالص نباشه شیری رنگ باشه و اگه بودجم رسید کفشم تو همین مایه ها سفید چطوره؟؟؟

2810